business-home

 

Business

De Schildkamp is al sinds jaar en dag voor vele bedrijven, instellingen en opleidingsinstituten een vaste locatie voor vergaderingen, trainingen, congressen, teambuildingsactiviteiten, bedrijfssporttoernooien en bedrijfsfeesten. De Schildkamp biedt u naast een groene en waterrijke omgeving werkelijk alles om uw zakelijke bijeenkomst tot een succes te maken. Onlangs hebben wij alle vergaderruimtes vernieuwd en ligt onze focus geheel op de zakelijke markt. Onze missie is u en uw gasten een beleving +1 te geven. 

Ons hotel ligt centraal in het land, vlak bij de A2, A15 en A27, op enkele autominuten afstand van de knooppunten Deil en Gorinchem. Zeer makkelijk te bereiken en daardoor een ideale locatie voor uw zakelijke bijeenkomsten. Wij beschikken over 250 gratis parkeerplaatsen voor de deur, parkeren is dus geen probleem.

Naast alle faciliteiten voor uw zakelijke meeting, kan De Schildkamp u diverse mogelijkheden bieden op het gebied van sport en spel (indoor en outdoor); Kortom, alle ingrediënten voor een geslaagde bijeenkomst onder één dak! Klik in het menu hierboven voor meer informatie over de diverse mogelijkheden en voor onze scherp geprijsde vergaderarrangementen of kom bij ons langs om zelf te ervaren wat de vernieuwde Schildkamp u kan bieden.