Business

De Schildkamp is al sinds jaar en dag voor vele bedrijven, instellingen en opleidingsinstituten een vaste locatie voor vergaderingen, presentaties, trainingen, seminars, teambuildingsessies, bedrijfssporttoernooien en bedrijfsfeesten. De Schildkamp biedt u naast een groene en waterrijke omgeving werkelijk alles om uw zakelijke bijeenkomst tot een succes te maken. Recent hebben we alle vergaderruimtes vernieuwd en voorzien van moderne audiovisuele hulpmiddelen, die uw professionele presentaties een extra cachet zullen geven.

Ons hotel ligt centraal in het land, vlak bij de A15 en op enkele autominuten afstand van de knooppunten Deil en Gorinchem. Zeer makkelijk te bereiken dus en daardoor een ideale locatie voor uw zakelijke bijeenkomsten. Bovendien beschikken we over 250 gratis parkeerplaatsen, zodat uw gasten altijd hun auto kwijt kunnen.

De Schildkamp biedt dus alle facetten voor succesvolle zakelijke bijeenkomsten. Klik in het menu hierboven voor meer informatie over de diverse mogelijkheden en arrangementen. Staat wat u voor ogen heeft er niet bij, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn ervoor om u te helpen en om vanuit onze jarenlange ervaring met u mee te denken.