business-home

 

Vergadering, conferentie of teambuilding? Wij staan voor u klaar!

De Schildkamp is al sinds jaar en dag voor vele bedrijven, instellingen en opleidingsinstituten een vaste locatie voor vergaderingen, trainingen, congressen, seminars, teambuilding en bedrijfsfeesten. De Schildkamp biedt u naast een groene en waterrijke omgeving werkelijk alles om uw zakelijke bijeenkomst tot een succes te maken. Naast een breed scala aan vergaderzalen en een congresruimte met een goed stukje audio, podiumverlichting en visuele hulpmiddelen, bieden wij 1 op 1 spreekkamers, 64 hotelkamers, een à la carte resataurant, een grand café, een art gallery, bowlingbanen en in- en outdoor teambuildingsfaciliteiten. In 2014 hebben wij alle vergaderruimtes vernieuwd en ligt onze focus geheel op de zakelijke markt. Onze missie is u en uw gasten een beleving +1 te geven. Direct uw zaal boeken en arrangementen zien? Klik hier!

Voor onze zakelijke website, klik hier.

Vlakbij Tiel, Gorinchem, Utrecht en midden in de Betuwe en het Rivierenland

Ons hotel/conferentiecentrum ligt centraal in het land, vlak bij de A2, A15 en A27, op enkele autominuten afstand van de knooppunten Deil en Gorinchem. Zeer makkelijk te bereiken, of u nu uit Tiel, Utrecht of Rotterdam komt. En parkeren is nooit een probleem en bovendien kosteloos: we hebben 250 gratis parkeerplaatsen voor de deur. Ideaal voor vergaderingen, trainingen of conferenties met gasten die vanuit het hele land komen.

Heldere tarieven, gratis beamer, wifi, smartboard, shuttleservice en meer…

Onze vergaderarrangementen zijn zeer compleet en scherp geprijsd. Onze tarieven zijn bijvoorbeeld inclusief gebruik van een beamer, een smartboard, wifi, schrijfmaterialen, fris citroenwater, pepermuntjes en meer…Neem daarbij onze bovengemiddelde gastvrijheid, persoonlijke begeleiding van uw gasten naar de vergaderzaal en onze shuttleservice waarmee we uw gasten vanaf het station Leerdam naar ons hotel vervoeren, en u heeft een compleet pakket voor een perfect zakelijk verblijf. Heeft u speciale wensen? Geen probleem, wij vullen deze graag samen met u in!

Klik in het menu hierboven voor meer informatie over de diverse mogelijkheden en voor onze scherp geprijsde vergaderarrangementen, of kom eens bij ons langs om zelf te ervaren wat de vernieuwde Schildkamp u kan bieden.