Sluit
  • Meer informatie?
    Bel: 0345 638 080

    Wilt u dat wij u terugbellen?

  • De Schildkamp
    Leerdamseweg 44
    4147 BM Asperen
    Leerdamseweg 44
    4147 BM Asperen
Overnachten-header-laag.jpg

Dat smaakt naar meer

Bij De Schildkamp willen we u altijd een beleving + 1 geven. Ook gastronomisch. In huis gerookte zalm, snoekbaars, lamsrack, fijne desserts van Betuwse vruchten. Het is zomaar een selectie van gerechten die u op onze kaart zou kunnen aantreffen. Eerlijk gezegd: we hebben lang gezocht naar een chef-kok voor wie de keuken geen plek is om te koken, maar om te creëren... en natuurlijk: u te verrassen.

Elke dag weer verzamelt onze chef-kok Gerard van den Bogert ingrediënten om zijn culinaire ideeën mee vorm te geven. Veelal uit de directe omgeving en waar mogelijk biologisch of in elk geval verantwoord. Vanuit die basis en zijn creativiteit laat Gerard smaken samenkomen. Wij zijn ervan overtuigd dat u daarom in beide betekenissen van deze uitdrukking zult zeggen: 'Dat smaakt naar meer'.

wijn.jpg

Lunchen

In ons à la carte restaurant kunt u vanaf 12.00 uur uw lunch gebruiken. Wij bieden u een lunchbuffet waarbij u een uitgebreide keuze heeft aan gerechten.

Dineren

U kunt vanaf 17.30 uur à la carte dineren in ons restaurant. Heeft u speciale dieet-eisen, vertel het aan uw gastvrouw en onze chef-kok houdt er rekening mee.

Borrelen

In ons Grand Café kunt u heerlijk op de stoelen of aan de bar uw dag overdenken onder het genot van een drankje en desgewenst een borrelhapje.

Speciale wensen

Heeft u een zakelijke bijeenkomst, een receptie of een familiefeest dan kunnen wij voor u speciale arrangementen samenstellen. Belt u ons even, dan nemen wij uw wensen met u door: 0345 - 638080.

voorgerecht.jpg
lunch.jpg
grand-cafe.jpg
bitterballen.jpg
jus.jpg
voorgerecht-2.jpg
wijn.jpg
pasta.jpg

Onze menukaart

Bij De Schildkamp willen we u altijd een beleving + 1 geven. Dat willen we ook tot uiting laten komen in onze gerechten. Onze chef-kok Gerard van den Bogert kiest zijn ingrediënten daarom zorgvuldig voor u uit en heeft een voorkeur voor eerlijke en heerlijke producten uit de omgeving. Zijn streven is om u in alle opzichten te laten zeggen: ‘Dat smaakt naar meer.’ Heeft u vragen over onze gerechten of speciale wensen, vraag het gerust aan uw gastvrouw of gastheer. Hieronder vindt u alle actuele gerechten op onze kaart. Met een * gemarkeerd zijn vegetarische gerechten. Wij wensen u een heerlijk diner.

Voorgerechten

Vitello tonato

kalfsrosbief | tonijncrème | augurk | kappertjes

12
Gravad lax met forel

gemarineerde zalm | forelmousse | yoghurt | wasabicrème

13
Sissende gamba’s

knoflookolie | spaanse peper

12
Crumble van biet en kaas *

rode bieten | geitenkaas | noten

10
Garnalenkroketjes

kropsla | pikante mayonaise

11
Soep van Pomodori tomaten *
7

Hoofdgerechten

Gegratineerde zalm

tomaat | basilicum | mozzarella | risotto | kruidensaus

21
Tagliatelle met gamba’s

sugar snaps | cherry tomaat | kruiden knoflookolie

20
Rund brochette van de Big Green Egg BBQ

diamanthaas | paprika | uien | friet | sla

21
Fish en Chips

kibbeling | remouladesaus | sla | friet

19
Surf en Turf

diamanthaas | gamba’s | ratatouille |roseval aardappels | knoflooksaus

25
Hamburger van de Big Green Egg BBQ

black angus 200 gram | friet | sla | ei | bbq saus

23
Saté Schildkamp

varkenshaas | nasi

20
Cannelloni*

spinazie | ricotta | hollandaise saus

19

Desserts

Crème brûlée

vanille-ijs | slagroom

8
Tiramisu

room van Baileys | chocolade-ijs

8
Panna cotta

witte chocolade | roodfruit

8
Scroppino

citroenijs | prosecco | limoncello

8

Maaltijdsalades

Caesar salad

kipfilet | romain sla | ansjovis | ei | Parmezaanse kaas

17
Salade geitenkaas*

walnoten | honing

15
Salade Carpaccio

pijnboompitjes | mosterdmayonaise | Parmezaanse kaas

17

Salade Gamba’s

gamba’s | chilisaus | knoflook

17

Dagmenu

Dagelijks bieden wij u ook ons dagmenu aan. U kunt kiezen uit een 2- of 3-gangen menu. Vraag uw gastvrouw of gastheer naar het menu van vandaag.

* vegetarisch