Eten & slapen

Als gast van ons hotel zult u de rust en de ruimte ervaren, zowel binnen als buiten. De Schildkamp ligt in Asperen, aan de Linge, die meandert door de Betuwe met links en rechts de uitgestrekte boomgaarden van de fruittelers. U kunt prachtige fietstochten maken (prima fietsen kunt u huren bij ons hotel voor slechts € 10,- per dag) en kiezen uit de beschikbare fietsroutes, o.a. de ANWB Lingeroute. Voor andere routes: kijk hier. U kunt natuurlijk ook wandelen (klik hier voor wandelroutes) en de Linge oversteken naar de glasstad Leerdam, op ongeveer 10 loopminuten. Overige bezienswaardigheden vindt u hier.

In ons hotel vindt u 64 hotelkamers (32 met airconditioning), een restaurant met terras, een grillrestaurant, een gezellige bar en een loungeruimte die toegang geeft naar ons bowlingcentrum en de sportaccommodatie. Direct naast ons hotel bevindt zich ook een modern Health Center. Als hotelgast kunt u daar tijdens openingstijden gratis gebruik maken van het zwembad, de sauna en het stoombad (gekleed) en de fitnessapparatuur. Desgewenst kunt u op deze locatie een ontspannende massage of zonnebank reserveren (tegen betaling).

Bij onze hotelkamers heeft u de keuze tussen kamers met ligbad en toilet of kamers met een douche en toilet. Ook is er een speciale kamer voor mindervaliden, een familiekamer voor gezinnen met jonge kinderen en zijn er ‘connected rooms’. Wilt u meer luxe dan kunt u kiezen voor één van de twee suites. In de kamers is gratis Wifi en adsl beschikbaar, in het restaurant wifi.  U kunt hierboven in het menu kiezen voor meer informatie over de kamers, onze restaurants en actuele arrangementen. U kunt ook direct boeken door hier te klikken of ons te bellen: 0345-638080.

algemene_brochure
Download
de algemene brochure

feest_brochre
Download de feest & event brochure

zakelijke_brochre
Download
de zakelijke brochure