Sluit
 • Meer informatie?
  Bel: 0345 638 080

  Wilt u dat wij u terugbellen?

 • De Schildkamp
  Leerdamseweg 44
  4147 BM Asperen
  Leerdamseweg 44
  4147 BM Asperen

De Schildkamp is bijzonder. Binnengewoon bijzonder voor onze zakelijke relaties, die hun sessies rondom bijvoorbeeld teambuilding, leiderschaptrainingen of productpresentaties extra cachet willen geven met onze unieke Indoor Outdoor Experience.

Buitengewoon bijzonder is De Schildkamp voor toeristen die willen genieten van de omgeving en volledig ontzorgd willen worden: een driesterren hotel met een vijfsterren beleving. Kijk rustig rond op deze website en ontdek de bijzondere Schildkamp.

U moet het zien
om het te geloven

Exclusieve Indoor Outdoor Experience

Waar gewone conferentiecentra of trainingsaccommodaties stoppen, gaan we bij De Schildkamp verder. Natuurlijk vindt u bij ons gewone zalen, kunt u heerlijk eten en fantastisch slapen in onze hotelkamers. Maar het bijzondere is dat u uw zakelijke sessies kunt combineren met onze Indoor Outdoor Experience. Een inspirerend boslandschap, maar dan binnen.

Puur natuur. U moet het zien om het te geloven. Ideaal voor teambuilding, leiderschaptrainingen, productpresentaties. Werkelijk spraakmakend en bij uitstek geschikt om uw doelen te bereiken. En het mooie is: we hebben meer dan 20 verschillende oefeningen voor u gereed liggen. Zeg ons welke doel u wilt bereiken, wij reiken u de passende middelen aan. Lees meer...

We halen het
buiten naar
binnen

Ralph Klaare - Managing Director van de Schildkamp

Ralph_interview.jpg

Het bijzondere van de Schildkamp

Bekijk hierboven het interview met Managing Director Ralph Klaare die vertelt over alle bijzondere facetten van De Schildkamp.

Ik zoek steeds weer de uitdaging om gastvrijheid naar een hoger niveau te brengen. Om daarbij de juiste mensen op de juiste plek te laten groeien is mijn passie. En de positieve waardering van onze gasten is daarvan het resultaat. Daarnaast wil ik samen met onze medewerkers ons missiestatement 'Altijd een verwachting +1 te creëren bij iedere gast' elke dag weer waarmaken.

Ralph Klaare - Managing Director
Uw verblijf
perfect verzorgd

Overnachten bij de Schildkamp

Ook als u voor uw vakantie bij ons verblijft, zullen we in alle opzichten uw verwachtingen overstijgen. Neem bijvoorbeeld onze ruime hotelkamers, het aangrenzend Health Center met zwembad. Zak lekker onderuit in onze loungebar, of ontspan met een uurtje bowlen. En wat is er lekkerder dan de dag af te sluiten met een heerlijk diner in ons à la carte restaurant?

De Schildkamp uitverkozen!

Onze gloednieuwe Indoor Outdoor Experience heeft al direct tot een mooie erkenning geleid. Bij de verkiezing Ondernemer van het Jaar in de categorie MKB en Detailhandel bij het businessevent Vijfheerenland werden we genomineerd. Uiteindelijk werden we net geen eerste, maar we zijn wel trots op de nominatie. Onze felicitaties gaan uit naar Unicum, die de eerste plaats in de wacht sleepte.