Feesten & events

De Schildkamp staat al bijna 30 jaar bekend om het organiseren van uw feestelijke bijeenkomsten. Door onze grote ervaring kunnen wij u aan talloze ideeën helpen om uw feest voor al uw gasten tot een onvergetelijke dag te maken. Daarbij nemen wij u graag de organisatie uit handen, zodat u zich onbekommerd tussen uw gasten kunt mengen. Onze gastvrouwen en gastheren zijn er bovendien op getraind ook grote gezelschappen vlekkeloos te bedienen, zodat niemand iets te kort zal komen. Wij regelen het allemaal voor u: uw receptie, bruiloft, familiefeest of een feestelijke sport- en speldag voor uw familie. En iedereen kan makkelijk zijn auto kwijt, want direct naast ons hotel hebben wij 250 gratis parkeerplaatsen.

Ideaal is niet alleen dat wij beschikken over vele grote en kleinere zalen en 3 restaurants, maar zeker ook dat uw gasten na het feest desgewenst kunnen overnachten in onze kamers. Neem daarbij de speciale faciliteiten zoals onze sporthal (1700 m2 met tribune), bowlingbaan, Speelkwartier (met oud-Hollandse spelletjes) en het naastgelegen Health Center, en u zult beseffen dat er vrijwel onuitputtelijke mogelijkheden zijn om uw feestdag  succesvol te maken. Wij adviseren u dan ook graag bij het samenstellen van uw arrangement op maat.

U kunt hierboven in het menu kiezen voor meer informatie over de mogelijkheden, onze zalen en sport- en spelarrangementen. Voor arrangementen op maat kunt u ons altijd bellen: 0345-638088 of mailen