Overnachtingen

Heeft u na afloop van een evenement in De Schildkamp geen zin om naar huis te rijden? Boek dan gewoon één van onze 64 kamers en geniet van een heerlijke nachtrust en een uitgebreid ontbijtbuffet. De volgende dag kunt u indien gewenst nog genieten van de mooie Betuwe, voordat u uitgerust en vol energie weer op huis aangaat.

Onze tweepersoonskamers zijn ruim met een oppervlakte van 25m2 en beschikken over een douche of bad, toilet, televisie met kabelaansluiting, kluis, telefoon en gratis Wifi. Een deel van onze kamers beschikt bovendien over airconditioning.

Onze Luxury Suite bestaat uit twee kamers met een totale oppervlakte van 50m2. Deze suite beschikt daarnaast over een groot rond bubbelbad. De juniorsuite is een grote kamer van 35m2 met een bubbelbad.

Daarnaast hebben wij ook een familiekamer, een minder valide kamer, connected rooms en éénpersoonskamers. Kortom, voor elk gezelschap een geschikte kamer.

Als gast in ons hotel kunt u gratis gebruik maken van het naastgelegen Healthcenter met zwembad, sauna en stoombad (gekleed) en fitnessapparatuur (klik hier voor openingstijden). Tegen betaling kunt u een massage reserveren of gebruik maken van de zonnebank

 

  • ZwemmenZwemmen
  • SaunaSauna
  • OntspannenOntspannen
  • FitnessFitness
  • BarBar