Sluit
 • Meer informatie?
  Bel: 0345 638 080

  Wilt u dat wij u terugbellen?

  Captcha Code
 • De Schildkamp
  Leerdamseweg 44
  4147 BM Asperen
  Leerdamseweg 44
  4147 BM Asperen
Ontspannen-header-laag.jpg

De Schildkamp in Asperen is de laatste jaren uitgegroeid tot hét inspirience center van Nederland voor de zakelijke markt. Daarnaast vinden elk jaar vele toeristen hun weg naar De Schildkamp om in alle rust te genieten van de prachtige omgeving en onze hoogwaardige Superior hotelfaciliteiten.

We willen onze gasten altijd een Beleving + 1 geven. Dat betekent dat ons team altijd volledig gefocust is op gastvrijheid en altijd op zoek is naar mogelijkheden om net dat beetje extra's voor onze gasten te doen. Een goede bezetting, ook in drukke tijden, is hiervoor van groot belang.

collage-1.png

Oproepkracht Allround Medewerker Bediening M/V

De functie

We zijn op zoek naar een ervaren, gedreven en enthousiaste oproepkracht (M/V) voor de functie van Allround Medewerker Bediening.

Wat wij van je vragen:

 • je bent doordeweeks en in het weekend flexibel beschikbaar voor ochtend-, middag- en avonddiensten (vanzelfsprekend na overleg)
 • je hebt inmiddels heel wat ervaring opgedaan in relevante horecabedrijven
 • bedienen is voor jou een vak waarbij je het beste in jezelf naar boven haalt
 • je kunt je dan ook goed inleven in wensen van gasten en daarop inspelen
 • je woont in de omgeving van Asperen

Wat wij je bieden:

 • werken in een leuk, enthousiast en ambitieus team
 • een 0-urencontract via payrolling
 • een salaris conform het Arbeidsvoorwaardenreglement

Solliciteren?

Werken bij De Schildkamp is werken voor een ambitieuze organisatie die voortdurend gericht is op innovaties in de zakelijke congres- en vergadermarkt. We willen hiermee onze gasten meer laten ervaren en beleven dan elders mogelijk is.

Zie je jezelf als iemand die naadloos in dit concept past, dan nodigen we je graag uit te solliciteren. Stuur hiervoor een mail met je motivatie en je c.v. naar Kitty Jongkind: hrm@schildkamp.nl. Je kunt bij haar ook meer informatie over deze functie inwinnen: 0345-638080.

collage-FB.png

Volg je een commerciële hbo-opleiding en zoek je een leerzame stageplek? We hebben plaats voor een stagiair(e) Sales!

Een superleuk bedrijf

De Schildkamp in Asperen (makkelijk bereikbaar via station Leerdam) is een innovatief Inspirience center dat zich hoofdzakelijk richt op de zakelijke markt. De Schildkamp is binnengewoon bijzonder en heeft haar gasten echt iets te bieden. Mede daarom is het een superleuk bedrijf waar je al je verkoopcreativiteit kunt ontplooien en heel veel ervaring kunt opdoen.

Werken als stagiair(e)

Als stagiair(e) Sales ga je werken in ons kleine enthousiaste salesteam. Je denkt met het team na over mogelijkheden de markt verder te bewerken. Je zult zelfstandig verkoopgesprekken houden, je gaat mee op bezoek bij potentiële klanten en je voert after sales gesprekken. Daarnaast ga je creatief nadenken over de invulling van bijzondere klantevents en werk je de mogelijkheden zelfstandig uit tot een werkbaar plan. Vanzelfsprekend krijg je bij je stage alle nodige ondersteuning van onze ervaren salesmedewerkers.

Jouw profiel:

 • je volgt een commerciële hbo-opleiding of je hebt een aantoonbaar hbo denk- en werkniveau
 • je kunt goed zelfstandig werken, maar je voelt je ook in een klein team thuis
 • je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • je bent open, enthousiast en je houdt van aanpakken
 • je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden
 • je verstaat de kunst van het verkopen en je wilt je daarin verder ontwikkelen
 • ervaring in, of affiniteit met de hospitality-branche is een pre

Reageren?

Wil jij een echt leerzame stageplek en voldoe je aan bovenstaand profiel? Stuur dan je motivatie en cv naar Kitty Jongkind: hrm@schildkamp.nl en je hoort zo snel mogelijk van ons.

Wij kijken uit naar je reactie!

collage-3.png

We zoeken enthousiaste leerlingen (BBL en BOL) voor het leerjaar 2017/2018!

Ben je op zoek naar een bedrijf in de hospitality dat net even anders is dan andere bedrijven? Kom dan naar De Schildkamp. Een bijzonder Inspirience Center waar het niet alleen verrassend leuk is om te werken, maar waar je bovendien heel veel kunt leren.

Wij hebben in de periode september 2017 t/m september 2018 ruimte voor leergierige, nieuwsgierige en gemotiveerde leerlingen op de volgende afdelingen:

 • Keuken; 1 BBL leerling zelfstandig werkend kok, niveau 3 of 4
 • Front Office; 1 BBL leerling, niveau 3 of 4

Daarnaast hebben we binnen alle afdelingen ook ruimte voor één of meerdere BOL stagiair(e)s.

Dus volg je een BBL of BOL opleiding, ben je op zoek naar een binnengewoon bijzonder leerbedrijf en voel je je helemaal thuis bij onze kernwaarden Bijzonder, Innovatief en Prikkelend? Mail dan nu je motivatiebrief en CV naar Kitty Jongkind: hrm@schildkamp.nl