Sluit
Ontspannen-header-laag.jpg

De Schildkamp in Asperen is de laatste jaren uitgegroeid tot hét Inspirience Centre van Nederland voor de zakelijke markt. Daarnaast vinden elk jaar vele toeristen hun weg naar De Schildkamp om in alle rust te genieten van de prachtige omgeving en onze hoogwaardige Superior hotelfaciliteiten.

Bij De Schildkamp willen wij altijd een verwachting +1 creëren. Dat betekent dat ons team altijd volledig gefocust is op gastvrijheid en altijd op zoek is naar mogelijkheden om net dat beetje extra's voor onze gasten te doen. Een goede bezetting, ook in drukke tijden, is hiervoor van groot belang.


Regelmatig zoeken we ter vervanging of uitbreiding nieuwe medewerkers voor onderstaande functies. Is zo'n functie jou op het lijf geschreven, stuur dan gerust een open sollicitatie.

collage-2.png

collage-1.png

Oproepkracht Bediening

De functie

We zoeken regelmatig ervaren, gedreven en enthousiaste oproepkrachten voor diverse functies in de bediening.

Wat wij van je vragen:

 • je bent doordeweeks en in het weekend flexibel beschikbaar voor ochtend-, middag- en avonddiensten (vanzelfsprekend na overleg)
 • je hebt inmiddels heel wat ervaring opgedaan in relevante horecabedrijven
 • bedienen is voor jou een vak waarbij je het beste in jezelf naar boven haalt
 • je kunt je dan ook goed inleven in wensen van gasten en daarop inspelen
 • je woont in de omgeving van Asperen

Wat wij je bieden:

 • werken in een leuk, enthousiast en ambitieus team
 • een 0-urencontract via payrolling
 • een salaris conform het Arbeidsvoorwaardenreglement

Open sollicitatie sturen?

Werken bij De Schildkamp is werken voor een ambitieuze organisatie die voortdurend gericht is op innovaties in de zakelijke congres- en vergadermarkt. We willen hiermee onze gasten meer laten ervaren en beleven dan elders mogelijk is. Hoewel we op dit moment geen vacature voor deze functie hebben, nodigen we je toch uit een open sollicitatie te sturen. Misschien kunnen we iemand met jouw kwaliteiten momenteel ook prima gebruiken. Je kunt een mail met je motivatie en je c.v. sturen naar: r.klaare@schildkamp.nl.

collage-FB.png

Volg je een commerciële hbo-opleiding en zoek je een leerzame stageplek? We hebben regelmatig plaats voor een stagiair(e) Sales!

Een superleuk bedrijf

De Schildkamp in Asperen (makkelijk bereikbaar via station Leerdam) is een innovatief Inspirience center dat zich hoofdzakelijk richt op de zakelijke markt. De Schildkamp is binnengewoon bijzonder en heeft haar gasten echt iets te bieden. Mede daarom is het een superleuk bedrijf waar je al je verkoopcreativiteit kunt ontplooien en heel veel ervaring kunt opdoen.

Werken als stagiair(e)

Als stagiair(e) Sales ga je werken in ons kleine enthousiaste salesteam. Je denkt met het team na over mogelijkheden de markt verder te bewerken. Je zult zelfstandig verkoopgesprekken houden, je gaat mee op bezoek bij potentiële klanten en je voert after sales gesprekken. Daarnaast ga je creatief nadenken over de invulling van bijzondere klantevents en werk je de mogelijkheden zelfstandig uit tot een werkbaar plan. Vanzelfsprekend krijg je bij je stage alle nodige ondersteuning van onze ervaren salesmedewerkers.

Jouw profiel:

 • je volgt een commerciële hbo-opleiding of je hebt een aantoonbaar hbo denk- en werkniveau
 • je kunt goed zelfstandig werken, maar je voelt je ook in een klein team thuis
 • je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • je bent open, enthousiast en je houdt van aanpakken
 • je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden
 • je verstaat de kunst van het verkopen en je wilt je daarin verder ontwikkelen
 • ervaring in, of affiniteit met de hospitality-branche is een pre

Reageren?

Voor een goede stagiair(e) hebben we altijd wel een mogelijkheid binnen onze organisatie. Als je geïnteresseerd bent om te werken op onze Sales afdeling, stuur dan een mail met je motivatie en cv naar: r.klaare@schildkamp.nl.

collage-3.png

We zoeken regelmatig enthousiaste leerlingen (BBL en BOL)

Ben je op zoek naar een bedrijf in de hospitality dat net even anders is dan andere bedrijven? Kom dan naar De Schildkamp. Een bijzonder Inspirience Center waar het niet alleen verrassend leuk is om te werken, maar waar je bovendien heel veel kunt leren.

Wij hebben altijd wel ruimte voor leergierige, nieuwsgierige en gemotiveerde leerlingen op de volgende afdelingen:

 • Keuken: b.v. BBL leerling zelfstandig werkend kok, niveau 3 of 4
 • Front Office; b.v. BBL leerling, niveau 3 of 4
 • Bediening: b.v. BBL leerlingen, niveau 2, 3 of 4

Daarnaast hebben we binnen alle afdelingen regelmatig ook ruimte voor één of meerdere BOL stagiair(e)s.

Dus volg je een BBL of BOL opleiding, ben je op zoek naar een binnengewoon bijzonder leerbedrijf en voel je je helemaal thuis bij onze kernwaarden Bijzonder, Innovatief en Prikkelend? Mail dan je motivatiebrief en CV naar: r.klaare@schildkamp.nl.