Sluit
Koppenbanenmarkt.jpg

Op zaterdag 2 juli ben je van 13.00 - 16.00 uur van harte welkom op onze 

Banenmarkt

Loop gerust binnen en vraag ons naar de mogelijkheden voor jouw (bij)baan

De Schildkamp is een van de meest bijzondere hotels en conferentiecenters in Nederland. We noemen onszelf 'binnengewoon bijzonder' en als je een dagje meeloopt zul je dat al direct ervaren. We hebben een enorm veelzijdig aanbod, van een groot binnenbos tot een reusachtige evenementenzaal en van een escaperoom tot een bijzondere brasserie met veel veganistische gerechten. En natuurlijk 64 mooie ruime hotelkamers. Dit veelzijdige aanbod, leidt ook tot veelzijdige gasten en bijzondere wensen die we altijd met een glimlach vervullen.

Parttime functies

We zoeken voor diverse werkzaamheden parttimers die enkele uren per week (of meer) willen komen werken. Je verdient een goed centje bij en je werkt met hele leuke collega's. We zoeken onder meer:

  • zalen zetters: je werkt 's avonds tussen 18.00 en 22.00 uur. Elke dag zijn er wel bedrijven die bij ons bijeenkomsten hebben, of trainers die cursussen geven aan groepen. We zorgen er dan voor de de zalen op de juiste manier worden ingedeeld. Sommigen willen bijvoorbeeld een carré-opstelling, anderen juist een u-vorm of schoolopstelling. Je helpt mee het juiste aantal tafels neer te zetten in de juiste opstelling, zodat onze gasten de volgende dag direct aan de slag kunnen.
  • barkeepers, 's avonds tussen 20.00 en 24.00 uur. Ons hotel is heel vaak druk bezet. Na een dag werken of vergaderen en een diner sluit men graag de dag af met een drankje in ons café, waar overigens ook de bowlingbanen zijn. Als barkeeper bedien je op een gastvrije manier onze gasten. Je houdt van aanpakken, maar je maakt ook graag een praatje als een gast daarom verlegen zit. Voorts zorg je ervoor dat je in rustige tijden de voorraden aanvult. Vanzelfsprekend zorg je dat de bar en de tafels in het café er altijd schoon uitzien.
  • lunchmedewerkers, tussen 10.00 en 14.00 uur. Onze zakelijke gasten en toeristen gebruiken graag een lunch. Je helpt mee samen met de keuken de lunch voor te bereiden en de tafels te dekken. Je bedient onze gasten tijdens de lunch en na afloop zorg je dat de tafels er weer keurig uitzien.
  • nachtconciërge. In de nacht is het doorgaans erg rustig, maar gasten vinden het natuurlijk fijn als er wel een aanspreekpunt is als er iets gebeurt. Je bent dus waakzaam, maar tegelijk heb je tijd om allerlei klusjes te doen, zoals zalen in orde maken, kleine reparaties uitvoeren en diverse voorbereidingen treffen, waarmee je de dagploeg alvast wat helpt.
  • medewerkers restaurant, tussen 18.00 en 22.00 uur. Onze nieuwe brasserie Dirk trekt veel bezoekers aan. Hotelgasten, maar ook veel gasten uit de directe omgeving. Je helpt mee de tafels in orde te maken, af te ruimen en natuurlijk onze gasten te bedienen.
  • weekendhulp algemeen. Als weekendhulp ondersteun je ons team met allerlei werkzaamheden. Denk aan voorraden aanvullen in de keuken en bar, afwassen, schoonmaken, zalen in orde maken etc.  

Vaste functies

We hebben ook een aantal vaste functies open staan. Ook daarover kun je natuurlijk volop je vragen stellen op onze Banenmarkt. Klik hieronder op de functie om er meer over te lezen.

Wil je meer informatie over deze functies en/of de uren en de verdiensten? Kom dan op 2 juli naar onze Banenmerkt. Ben je verhinderd, dan kun je natuurlijk ook direct solliciteren of informatie aanvragen. Bel dan gerust onze managing director Rachel Klaare: 06-53996218. Je kunt haar ook mailen: r.klaare@schildkamp.nl 


collage-2.png