Sluit
  • Boek hier uw kamer
2.jpg

Classic cars bij De Schildkamp

Vorig weekend vond een bijzondere samenloop van omstandigheden plaats. Geheel onafhankelijk van elkaar bezochten de Triumph Spitfire Club Nederland en de Lancia Club Nederland De Schildkamp. Hierdoor stond er weer een grote verzameling bijzondere auto's op ons parkeerterrein.
De Lancia Club vierde de 10e traditionele Delta Pannenkoekmeeting. Ze bezochten het Minidome in Asperen met de duizenden miniatuuurauto's, wat op zich al een hele belevenis was. Daarna genoot de club van een diner en een overnachting bij De Schildkamp.

De Triumph Spitfire Club vierde het 35 jarig bestaan met een barbecue en een gezellig verblijf in ons binnenbos. Enkele van hen hadden ook een overnachting geboekt. Fred Meerwijk van de Triumph Club schreef op Facebook over deze dag een leuke reactie, waar we trots op kunnen zijn.

We vonden het weer heel leuk om voor de clubs gastheer te zijn en we zijn blij dat al die autoliefhebbers steeds weer de weg naar De Schildkamp vinden. Onze faciliteiten, waaronder onze enorme ruime parkeerplaats, zijn daar natuurlijk ideaal voor. Tot slot nog enkele foto's.