Sluit
kipmetnoedels.jpg

Een nieuwe zomerse menukaart

Elke 6 à 7 weken componeert onze chef-kok Gerard van den Bogert een nieuwe menukaart. Met dit mooie weer heeft hij dit keer gekozen voor enkele heerlijke zomerse gerechten, waaronder diverse salades. Zo vindt u een salade Niçoise 2.0 op de nieuwe kaart, een extra gevulde salade met o.a. gegrilde tonijn, sperziebonen, ei en olijven. Een speciaal voorgerecht is ook de rosbief van Picanha, die we voor u bereiden op onze Green Egg barbecue.Voor de vegetariërs onder u heeft Gerard een hoofdgerecht gecreëerd van een Linzenburger, met heerlijk gegrild boerenbrood, truffelmayo en groene friet. Tevens vindt u 2 zomerse salades als hoofdgerecht: een salade met gamba's en inktvis en een ossenhaas salade. Bijzonder lekker is ook de kip met noedels, met knapperige sugar snaps en maïs. Kom dus gerust eens lang om te genieten van onze nieuwe kaart en laat u verrassen door mooie smaakvolle gerechten. Hier kunt u onze volledige kaart bekijken.