Sluit
VNO_NCW01.jpg

Spetterende nieuwjaarsreceptie VNO-NCW

Op 17 januari hebben wij VNO-NCW Rivierenland in de Schildkamp mogen ontvangen voor hun nieuwjaarsreceptie. Zo'n 300 leden en genodigden van ondernemersverenigingen trapten het ondernemende jaar af in onze grote zaal Onder de Sterren. Daarna mochten we het buffet en de borrel verzorgen en konden de gasten desgewenst een kijkje nemen in onze bijzondere Indoor Outdoor Experience, waar we vele geïnteresseerden in hebben rondgeleid.

Bijzonder aan deze dag was ook dat 14 studenten van de opleiding Leisure & Hospitality van het ROC Rivor ons hebben geholpen. De Schildkamp vindt het belangrijk samen te werken met sociale en maatschappelijke partners en had daarom toenadering met het ROC gezocht. De studenten zijn persoonlijk door Ralph Klaare een dag van tevoren getraind en ze hebben ons voortreffelijk geholpen. Ze deelden ook een wintercadeautje aan onze gasten uit: een ruitenkrabber met verlichting. Deze werd met een kwinkslag uitgereikt, maar gelukkig vroor het deze avond niet meer, dus was krabben niet nodig en kon iedereen veilig huiswaarts keren.

Ralph Klaare: 'We willen met De Schildkamp altijd verwachtingen overtreffen. Ik denk dat we daar weer heel goed in geslaagd zijn. We hebben er een enorme inspirerende bijeenkomst van gemaakt en de studenten waren heel enthousiast en werkten naadloos in ons team mee. Complimenten voor hen!'

Leuk was dat we daags na het evenement al een enthousiaste reactie van VNO-NCW kregen, namens regiomanager Eugenie Savrij Droste: 'Wij kunnen niet anders dan met een heel goed gevoel terugkijken op een gedenkwaardige avond! De sfeer was ontspannen, mensen hadden het zichtbaar naar hun zin, veel lachende gezichten. De verzorging én ontzorging van jou, Ralph, met je team was geweldig.... Dit is de manier waarop we graag samenwerken!... . En wat VNO-NCW betreft was dit zeker niet te laatste keer!

En dat is natuurlijk geweldig mooi om te horen.