Sluit
x09vbiw7.jpg

Dé plek om creativiteit te ontplooien

Wat De Schildkamp zo bijzonder maakt is dat we telkens nieuwe invalshoeken vinden om in te spelen op wensen uit de markt voor zakelijke bijeenkomsten. Een mooi voorbeeld hiervan is onze Gallery, waarin beeldend kunstenaars en De Schildkamp elkaar vinden op het snijvlak van creativiteit.

We bieden hier enerzijds kunstenaars een podium hun werk bekend te maken aan onze gasten, anderzijds is de Gallery dé plek om met uw team zelf creativiteit te ontplooien.

Inspiratie door kunst gevoed

Het beleven van kunst is in de huidige jachtige maatschappij een belangrijke toegevoegde waarde. Het geeft rust, maar tegelijk stimuleert kunst die gebieden in de hersenen die zo uniek zijn voor de mens: de plek waar nieuwe ideeën tot stand komen. Er ontstaat een heuse brainstorm van betekenissen, interpretaties en verbanden. Dit geheel kunnen we samenvatten als inspiratie: voor wie naar kunst heeft gekeken is immers een leeg blad makkelijker te vullen met ideeën dan voor iemand die zijn hoofd nog vol heeft zitten met dagelijkse (zakelijke) beslommeringen.

slide.jpg

Buiten kaders denken

De Gallery sluit dan ook helemaal aan bij onze visie: als inspirience center willen we u en uw team een platform bieden om nieuwe invalshoeken te verzinnen en buiten de kaders te denken. In de Gallery vindt u dan ook verf, penselen, schildersdoeken en schildersezels om zelf aan de slag te gaan. Wat is er mooier om vanuit het niets iets te scheppen?

buizen.jpg

Creatieve keuzes maken

De kracht van creëren is ook de worsteling die ermee gepaard gaat. Wie creëert moet voortdurend creatieve keuzes maken, tegenstrijdigheden of (innerlijke) conflicten overwinnen, soms het papier verscheuren en overnieuw beginnen, zelfs wanneer het resultaat best wel aardig was. Maar het uiteindelijke resultaat is altijd meer dan de som der delen: het levert een voldoening en eensgezindheid op, die op andere manieren maar moeilijk te bereiken is. En bovendien: wie zijn oog scherpt, scherpt ook zijn geest, en dat zal in het dagelijkse werk vruchten afwerpen.

De mogelijkheden in onze Gallery

U kunt de Gallery gewoon met uw team gebruiken, of met uw team aan de slag gaan onder leiding van een ervaren kunstenaar. U kunt uw creativiteit volledig vrij op de loop laten, of meer gestructureerd met opdrachten werken. Vanzelfsprekend is het tevens mogelijk de Gallery te combineren met andere activiteiten.

Onze medewerkers kunnen u informeren over alle mogelijkheden:
bel 0345- 638080 of mail naar reserveringen@schildkamp.nl voor meer informatie.

gallery_collage2.jpg
gallery_collage1.jpg
gallery_collage4.jpg
gallery_collage3.jpg