Sluit
  • Deutsch English
band.jpg

Van een goed feest...

Bij de Schildkamp kunt u natuurlijk uw bruiloft, receptie, bedrijfsuitje of (bedrijfs)jubileum vieren. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes voor u geregeld wordt. Vanuit onze ervaring kunnen we u bovendien prima helpen uw feest te organiseren. We regelen voor u de lunch en/of het diner, zorgen voor hartige hapjes of andere versnaperingen. En wilt u met uw gasten blijven slapen, dan staan onze kamers tot uw beschikking.

...tot een bijzonder goed feest

Het mooie is echter dat De Schildkamp vele mogelijkheden biedt om uw feest echt bijzonder te maken. Wat te denken van een huwelijksvoltrekking in onze Indoor Outdoor Experience: geef elkaar het ja-woord in het bos bij het kampvuur. Of combineer uw feest met een scala aan activiteiten, voor de jeugd en voor volwassenen. Bespreek het eens met ons, dan kijken we samen naar alle mogelijkheden. Bel 0345-638080 en maak een afspraak.

Bowlen

Geef uw gasten de mogelijkheid even te bowlen. We hebben 6 bowlingbanen die 's avonds feestelijk worden belicht. Een onverwacht extraatje, dat uw gasten zeker kunnen waarderen.

Dansen

Voor grote feesten is onze zaal Onder de Sterren ideaal. Een prachtige zaal met uitstekende geluidsinstallatie en een heerlijke dansvloer. En bovendien een feestelijke sterrenhemel.

Trouwen

Maak van je trouwfeest een echt uniek feest. Combineer het met onze Indoor Outdoor Experience en je gasten weten niet wat ze zien. Zoiets unieks blijft iedereen bij.

darts-header-laag.jpg

Met ons voltallig personeel zijn we vrijdag/zaterdag te gast geweest bij De Schildkamp. We zijn bijzonder gastvrij ontvangen: geen moeite was teveel! We hebben het complete programma intern gedraaid: een seminar, sporten, bonbons maken, eten, bowlen, een pubquiz èn.... op zaterdag als allereersten de Indoor Outdoor Experience gedaan! We hebben veel plezier gehad, lekker gegeten en heerlijk geslapen.

Marleen Treep - Van Asselt adviseurs en accountants

Op 12 november 2015 voor 150 personen een bindingsdag gehouden in De Schildkamp te Asperen. Locatie is top, catering top en de activiteiten waren leuk. Goede bediening en vriendelijk personeel.Lof. Goede aanrader en verhouding prijs-kwaliteit is ruimschoots voldoende.

Paul de Kreij