Sluit
kampvuurgesprek.jpg

Indoor Outdoor Experience: gesprekken bij het kampvuur

In onze Indoor Outdoor Experience bieden we verschillende mogelijkheden aan voor teambuilding, brainstormsessies en groepsgesprekken. Populair zijn tegenwoordig ook kampvuurgesprekken.

Kampvuurgesprekken zijn waardevol

3000 jaar geleden beschreven de Chinezen vuur al als een van de basiselementen, naast hout, aarde, metaal en water. Symbolisch associeerden de oude Chinese wijzen vuur met o.a. het hart als orgaan, de tong als zintuig en met groei en liefde. Wellicht is het daarom dat veel kampvuurgesprekken zo waardevol zijn. Het vuur schept immers een band, maakt de tongen los, laat het hart spreken, veel eerder en diepgaander dan aan een vergadertafel.

kampvuurgesprek_collage1.jpg
kampvuurgesprek_collage2.jpg
kampvuurgesprek_collage3.jpg
kampvuurgesprek_collage4.jpg

Outside the box denken via kampvuurgesprekken

Het kampvuurgesprek is daarom bij uitstek de methode om vanuit het hart oprechte gesprekken te voeren, of outside the box idee├źn te genereren met uw team. Zeker als we de avond of nacht simuleren in de Experience, zullen de vlammen van het kampvuur de omgeving in een prachtig zacht en inspirerend licht zetten. Er ontstaat een heel speciale sfeer. En voor alle duidelijkheid: het kampvuur ligt in een echt bos, met bomen, struiken, bosgeur- en geluiden, maar dan binnen. Dus volstrekt weersonafhankelijk. U moet het eigenlijk zien om het te geloven.

Uw kampvuurgesprek combineren?

Natuurlijk kunt u uw kampvuurgesprek bij ons combineren op verschillende manieren. Vraag gerust onze sales office naar
de mogelijkheden: 0345-638080 Of mail uw vraag of verzoek naar info@schildkamp.nl.