Sluit
magazine-header.jpg

Informatie omtrent het coronavirus: we mogen u weer ontvangen!

Het hotel, restaurant, de conferentiezalen, de bowlingbanen en ons binnenbos zijn weer open. Binnen een aantal randvoorwaarden natuurlijk, maar we mogen u weer verwennen! Natuurlijk houden we ons aan de richtlijnen van de Rijksoverheid, het RIVM, de noodverordening van de Veiligheidsregio West-Betuwe en de protocollen zoals opgesteld door onze brancheverenigingen voor de horeca. Uw gezondheid en die van onze medewerkers staan bij ons op 1. Wij kijken er naar uit om u weer te mogen begroeten. Vul hieronder uw wensen in en als u nog specifieke vragen heeft over onze maatregelen omtrent het coronavirus, bel ons gerust even op: 0345 -638080  

Uw bijeenkomst is bij ons in goede handen

Wij helpen u graag met het slagen van uw bijeenkomst. U kunt hieronder uw offerteaanvraag indienen en uw gegevens achterlaten, dan gaan wij voor u aan de slag. Wij organiseren vrijwel dagelijks uiteenlopende bijeenkomsten en kunnen u dus goed helpen met allerlei ideeën en tips om uw bijeenkomst succesvol te maken. Zeker als u uw bijeenkomst wilt combineren met een feest, workshop of evenement.
Neem gerust contact op met een van onze accountmanagers als u vragen heeft of telefonisch uw offerte wilt aanvragen. Wij zijn u graag van dienst.

Offerteaanvraag

Vul hieronder uw aanvraag in. Meestal reageren wij binnen een uurtje.

Welke extra's mogen wij voor u meenemen?
Wanneer vindt uw bijeenkomst plaats?
Om u van dienst te zijn moeten wij uw gegevens bewaren en gebruiken. Gaat u daarmee akkoord?

 

Meer informatie? Bel 0345-638080 en vraag naar Eveline, Bernice of Amina.

Onze experts staan klaar voor u en zullen u graag helpen. Bel ze gerust op of stuur een mailtje. Zij kunnen u helpen uw wensen en ideeën te realiseren.

Stuur mij een e-mail

Eveline van Hoven

Stuur mij een e-mail

Bernice Benschop

Stuur mij een e-mail

Amina Hassenmahomed