Sluit
magazine-header.jpg

Informatie omtrent het coronavirus: we mogen u weer ontvangen!

We mogen uw bijeenkomst weer in goede banen leiden. Vanaf 1 juni in elk geval voor bijeenkomsten tot 30 personen. Binnenkort wellicht ook weer grotere groepen. In elk geval bent u bij ons verzekerd van ruimtes die voldoende groot zijn om de vereiste afstand tot elkaar te bewaren. En we werken natuurlijk conform de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Combinaties met eten en drinken zijn ook weer mogelijk. Vul hieronder uw wensen in en als u nog specifieke vragen heeft over onze maatregelen omtrent het coronavirus, bel ons gerust even op:
0345 -638080  

Uw bijeenkomst is bij ons in goede handen

Wij helpen u graag met het slagen van uw bijeenkomst. U kunt hieronder uw offerteaanvraag indienen en uw gegevens achterlaten, dan gaan wij voor u aan de slag. Wij organiseren vrijwel dagelijks uiteenlopende bijeenkomsten en kunnen u dus goed helpen met allerlei ideeën en tips om uw bijeenkomst succesvol te maken. Zeker als u uw bijeenkomst wilt combineren met een feest, workshop of evenement.
Neem gerust contact op met een van onze accountmanagers als u vragen heeft of telefonisch uw offerte wilt aanvragen. Wij zijn u graag van dienst.

Offerteaanvraag

Vul hieronder uw aanvraag in. Meestal reageren wij binnen een uurtje.

Welke extra's mogen wij voor u meenemen?
Wanneer vindt uw bijeenkomst plaats?
Om u van dienst te zijn moeten wij uw gegevens bewaren en gebruiken. Gaat u daarmee akkoord?

 

Meer informatie? Bel 0345-638080 en vraag naar Eveline, Bernice of Amina.

Onze experts staan klaar voor u en zullen u graag helpen. Bel ze gerust op of stuur een mailtje. Zij kunnen u helpen uw wensen en ideeën te realiseren.

Stuur mij een e-mail

Eveline van Hoven

Stuur mij een e-mail

Bernice Benschop

Stuur mij een e-mail

Amina Hassenmahomed