Sluit
padelheader.jpg

Padel: populaire racketsport

De Schildkamp beschikt over 4 indoor padelbanen. Padel is een redelijk nieuwe, populaire racketsport die iedereen kan beoefenen. Ideaal dus om met uw collega's te spelen als teamuitje of sportieve activiteit na een vergadering. Overigens zijn de banen door iedereen die padel wil spelen te reserveren, ook als er geen (zakelijk) arrangement bij De Schildkamp is geboekt.

Samenwerking Padelclub Nederland

Voor de padelbanen bij De Schildkamp werken we samen met Padelclub Nederland. Wilt u vaker padellen, dan kunt u bij hen ook een contract afsluiten. Dat kan voor een vaste dag en tijd en altijd voor 1,5 uur speeltijd. Leden van Fitnessclub Nederland krijgen korting. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Borrelen

De padelbanen grenzen vrijwel aan het Grand Café van De Schildkamp. Drink daar vooraf een lekker kopje thee, of bespreek na afloop uw padelervaringen onder het genot van een borrelhapje en drankje.

Reserveren

U kunt de padelbanen uitsluitend reserveren via het boekingssysteem van Playtonic. U kunt dan kiezen voor een blok van 1 uur of 1,5 uur. U kunt op de afgesproken tijd direct de banen betreden met de code die u na reservering en betaling heeft ontvangen. Heeft u geen ballen en rackets dan kunt u deze kopen of huren op de baan. Daar staat een automaat en het wijst zich allemaal vanzelf. Wel zo makkelijk. 
Hier kunt u uw padelbaan reserveren.

Kosten

Evenals de reservering loopt de betaling via Playtonic. Er zijn diverse tarieven, die afhankelijk zijn van het tijdstip en de duur van het spelen. Padel speelt u eigenlijk altijd met 4 personen, 2 teams van 2 tegen elkaar. Maar als u wilt kunt u ook singelen. Voor de kosten maakt dat niet uit, omdat u een baan huurt, ongeacht het aantal personen.
Alle tarieven vindt u hier.

drankjes.jpg
manpadel.jpg
Logo Paelclub.jpg
padeldames.jpg