Sluit
bowlen.jpg

Bowlen, altijd gezellig en spannend

Of je nu een spare of een strike gooit, of je bowlingbal in het gootje rolt, het maakt allemaal niet uit. Bowlen is altijd leuk en bij ons bovendien sfeervol. De banen zijn mooi verlicht en de fluorescerende bowlingballen zorgen ’s avonds voor een kleurrijke ambiance. De bowlingbaan grenst aan onze loungebar, waar je drank en kleine hapjes kunt bestellen.

Bowlen en vergaderarrangementen

Natuurlijk is bowlen ook een ideale afsluiting van een vergadering; het neemt de spanning in de hoofden weg en na afloop kun je gezellig nog iets drinken in de bar of een hapje eten in ons à la carte restaurant. Zo gaan je gasten altijd met een goed gevoel naar huis.

We kunnen diverse arrangementen voor je samenstellen. Bel onze  salesafdeling voor meer informatie: 0345-638080 of mail naar info@schildkamp.nl

Reserveren

Onze bowlingbanen zijn voor particulieren alleen te boeken op vrijdag en zaterdag. Je kunt dan boeken van 17.00 tot 22.00 uur. De baan sluit om 23.00 uur. Bij het huren van de bowlingbanen dien je minimaal 1 consumptie per persoon te bestellen.

Groepen/feestje/vakantie

Voor groepen vanaf 10 personen zijn in overleg andere tijden mogelijk. Wil je dus met een groep bowlen bel dan even naar 0345-638080.
Tijdens schoolvakanties zijn andere tijden en groepsgroottes mogelijk. Bel ook daarvoor even naar 0345-638080.

Kosten

Een uur bowlen: € 27,50 (max. 6 personen per baan)
Direct reserveren: bel 0345-638080
Let op:
Tijdens feestdagen: bel voor de beschikbaarheid.

 

schoenen.jpg
baan2.jpg
schoenen2.jpg
Bowling_seats.jpg