Sluit
Insperience header.jpg

Teambuilding vlakbij Utrecht

In Utrecht zelf vindt u niet wat De Schildkamp aanbiedt aan teambuilding. In onze Indoor Outdoor Teambuilding Experience waant u zich in een echt bos, maar dan binnen. Waarom zou u uw teambuilding activiteit laten afhangen van het weer als teambuilding ook binnen mogelijk is? En zeker heel bijzonder zal zijn.
De Schildkamp ligt in Asperen, in de autosnelweg driehoek van de A2, A15 en A27. Een half uurtje rijden voor de perfecte teambuilding locatie zonder afhankelijk te zijn van het weer. De Schildkamp is dus zeer centraal gelegen en biedt meer dan 250 gratis parkeerplaatsen.

Unieke teambuilding mogelijkheden

De Schildkamp is meer dan een accommodatie met 64 hotelkamers, een à la carte restaurant en bowlingbanen. Veel meer. Het is een 'binnengewoon bijzonder' Inspirience Center . Uniek in Europa met de sporthal die volledig is omgetoverd tot een spannend bos, waar uw teambuilding als vanzelfsprekend de tongen losmaakt en u de neuzen dezelfde kant op krijgt. We bieden meer dan 20 oefeningen aan, elk met een specifiek doel dat u kunt behalen. Ervaar het zelf: de dierengeluiden, de geuren, het kamperen in een echt bos, maar dan binnen. Uw medewerkers zullen hier nog lang over napraten.

Teambuilding en meer

U kunt ook eerst gebruik maken van één van onze zalen, die volledig uitgerust zijn met alle vergaderbenodigdheden. We bieden zalen aan van 6 tot 275 personen. Breek na uw inspannende vergadering het ijs door ons indoor bos te bezoeken. Selecteer één of meerdere oefeningen en uw dag zal slagen.

Geïnteresseerd?

Lees hier meer over onze Indoor Outdoor Teambuilding faciliteit, maak vervolgens een afspraak en bezoek ons eens. Wij leiden u graag rond door het bos en bespreken graag met u alle mogelijkheden. Bel 0345-638080 om een afspraak te maken of om direct te reserveren, of mail naar info@schildkamp.nl voor meer informatie.