Sluit
header-inschrijfformulier.jpg

Op zaterdag 24 juni 2023 organiseert het Nationaal Autominiatuur Museum ‘Het Minidome’ in samenwerking met hotel De Schildkamp in Asperen de 23ste Oldtimer Tourtocht. De tocht gaat door onze mooie regio en langs tal van bezienswaardigheden.

Heeft u een klassiek voertuig (25 jaar of ouder), dan kunt u zich inschrijven en meedoen aan deze leuke en gezellige dag. De kosten bedragen € 24,90 per klassiek voertuig (ongeacht het aantal inzittenden). Hieronder vindt u meer informatie en kunt u inschrijven.

logo-minidome.jpg

Oldtimer-1.jpg
Oldtimer-2.jpg
Oldtimer-3.jpg
Oldtimer-4.jpg

Dagindeling en mogelijkheden

 • Om 9.30 uur verwachten we u voor een kopje koffie of thee bij De Schildkamp (Leerdamseweg 44 in Asperen). Daarna beginnen we aan de route door ons mooie natuurgebied.
   

 • We hebben weer een centrale lunchplaats uitgekozen. Wilt u meedoen aan deze lunch dan kunt u zich hieronder inschrijven. De lunch kost slechts  8,75 per persoon.
   
 • 's Middags hebben we nog een geweldig leuke stop ingepland bij het nieuwe museum van Henk Visscher in Buren: Visscher Classique. Daar zijn diverse old- en youngtimers te bewonderen. Entree kost € 12,- inclusief een gratis kopje koffe of thee. Alle chauffeurs en bijrijders kunnen aan het eind van de toertocht bovendien gratis het Nationaal Autominiatuur Museum 'Het Minidome' bezoeken.
   
 • Tot slot kunt u bij De Schildkamp aan het einde van de tour een bijzonder aandenken aan deze dag ophalen en houden we een gratis loterij met uw startnummer als lotnummer met prachtige prijzen.
   
 • Aansluitend aan deze borrel kunt u blijven dineren. We hebben een uitgebreid diner met koffie of thee na. De kosten zijn slechts € 26,50 per persoon!De prijs voor kinderen is op aanvraag.
   
 • Wilt u overnachten, dan kan dat ook. U blijft dan slapen bij De Schildkamp in een 1- of 2-persoons kamer en u kunt rustig de volgende morgen ontbijten en dan eventueel het Autominiatuur Museum bezoeken. Voor een 2-persoonskamer inclusief 2 x een prachtig ontbijt betaalt u slechts € 70,-. Voor een 1-persoonskamer is dat € 60,-. Vanzelfsprekend zijn dit ook extra lage gesponsorde prijzen.

Inschrijven

 • U kunt zich inschrijven via onderstaand formulier. Denk eraan dat uw inschrijving pas definitief is op het moment dat uw inschrijving én inschrijfgeld door ons is ontvangen.
   

 • U betaalt dus € 24,90 per klassiek voertuig, ongeacht het aantal inzittenden, en u betaalt eventueel de kosten voor lunch, diner en overnachting, zoals hiernaast genoemd.
   
 • U kunt dit overmaken naar bankrekeningnummer NL72INGB0000927984 t.n.v. B. Roelvink. Let op: wacht echt niet te lang, want het aantal inschrijvingen is beperkt en het zou jammer zijn als u niet kunt meedoen met deze tourtocht.

  Is de inschrijving geslaagd, dan krijgt u rond half juni een bevestigingsbrief met alle gegevens over deze dag en een deelnemerskaart.  Alleen deelnemers die zich vooraf aangemeld hebben en hebben betaald, kunnen deelnemen.


Vragen?

Voor vragen over deze tourtocht kunt u bellen met Berndt Roelvink van Het Minidome: 0345-619970. Voor vragen over de overnachting kunt u bellen met De Schildkamp: 0345-638080 of mailen naar info@schildkamp.nl.
Voor foto's van de tourtocht in voorgaande jaren kunt u kijken op de website van het museum: www.minidome.nl.

Vul dit formulier in om u in te schrijven:

Vul hieronder uw gegevens in als u (weer) met onze tourtocht wilt meedoen. Geef ook aan of u wilt lunchen, dineren en/of overnachten. Tel deze bedragen op bij de kosten voor het voertuig waarmee u deelneemt.
Let op: uw inschrijving is pas definitief als we uw betaling hebben ontvangen. Zorg er dus voor dat u tijdig uw deelnemersbijdrage en eventuele bijkomende kosten overmaakt naar banknr. NL72INGB0000927984 t.n.v. B. Roelvink .

Meer informatie:

Voor meer informatie over de hotelovernachting kunt u mailen naar info@schildkamp.nl.
Voor meer informatie over de tourtocht kunt u bellen naar 0345-619970