Sluit
Schermafbeelding 2020-10-06 om 11.16.00.png

Nieuwe kaart, ook veel vegetarische gerechten

Onze chef-kok Gerard van den Bogert heeft weer een prachtige nieuwe dinerkaart gecomponeerd. Natuurlijk kunt u daarin al een tikkeltje herfst proeven met een mooi wild gerecht. Maar zeer bijzonder zijn ook de vele vegetarische gerechten: 4 hoofdgerechten en 4 voorgerechten maar liefst. Bijvoorbeeld een heerlijke bietenmousse met biologische chiogga biet of een zoete aardappel met geitenkaas vooraf. Als hoofdgerecht vindt u een pasta fritatta met spinazie, paddenstoelen, truffel en parmazaan. En wat denkt u van een heerlijk Griekse moussaka met aubergine en vegetarisch gehakt? Voor de vlees- en visliefhebbers is er ook volop keuze en als u de keuze tussen vlees en vis te lastig vindt, ga dan voor de surf & turf: gamba's gecombineerd met buikspek op een bedje van parelcouscous. Hier kunt u de volledige kaart bekijken en reserveren.