Sluit
omgeving-header.jpg

Zoveel te zien...

De omgeving van Asperen is meer dan alleen fruitboomgaarden of de heerlijk rustige rivier de Linge, waar u heerlijk langs kunt wandelen of fietsen op de Lingeroute of Vestingstedenroute. Zo vindt u op een steenworp afstand Fort Asperen, ooit onderdeel van de Hollandse Waterlinie en nu een kunstfort. In onder meer Arkel, Zuilichem en Leerdam vindt u oude molens. Of wip even binnen bij het Auto Miniatuur Museum Minidome in Asperen.

... en te beleven

Een echte belevenis is ook de onderwater dierentuin Aqua Zoo in Leerdam met talloze lieve en gevaarlijke zoet- en zoutwatervissen. Of blaas mee met de glasblazers in Leerdam, waar u natuurlijk tevens tal van bijzondere glas-ateliers kunt bezoeken. U kunt voor een volledig overzicht van alle activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving de website van Leerdam Glasstad bezoeken. Specifieke informatie over de Lingestreek vindt u hier.

straatje.jpg
zonnen_vissen.jpg
wegwijzers leerdam.jpg
molen.jpg

Snorren langs de Linge

Leuk als vergaderbreak, familie-uitje of gewoon omdat het vermakelijk is; op een ‘old school’ Solex gezellig rijden door de Betuwe. Deze Solex Experience kunt u vanaf 20 personen boeken. We hebben alvast enkele opstap-arrangementen voor u samengesteld, maar maatwerk is natuurlijk altijd mogelijk! Combineer dan de Solex Experience bijvoorbeeld met een lunch, diner of overnachting.

Bel voor meer informatie of reserveringen 0345 - 63 80 80 of stuur een mail naar reserveringen@schildkamp.nl

landhuis.jpg
haven.jpg
glasmuseum.jpg
pilaren.jpg