Sluit
header-escape-room-3.jpg

Spannende teambuilding in onze Escaperoom 0345

Buiten kaders denken, verbanden leggen tussen ogenschijnlijk niet verbonden zaken en voorwerpen, probleemoplossend denken en intensief samenwerken. Dit zijn slechts enkele competenties die nodig zijn om onze Escaperoom 0345 te kunnen verlaten.

Cold Case uit de jaren ยด30

In samenwerking met evenementenbureau One Events biedt de Schildkamp deze Cold Case escaperoom aan. Het verhaal speelt zich af in de jaren '30 van de vorige eeuw, waarbij niets onmogelijk is en niets is wat het lijkt te zijn: een oude onopgeloste moordzaak rustte meer dan 85 jaar in een dik stoffig dossier, maar zal nu weer tot leven komen. Het cold case team heeft slechts een uur de tijd de zaak op te lossen.

Escape-room-1.jpg
Escape-room-2.jpg
Escape-room-trap.jpg
Escape-room-4.jpg

Boek direct...

Inzicht, logica, denkend vermogen en vooral samenwerking worden met deze escaperoom op de proef gesteld. Hoe zal uw team zich er doorheen slaan?
Wie neemt het initiatief, wie ziet de verbanden en wie is stressbestendig?

 Bekijk hier de site van Activiteiten Asperen 

...of combineer de Escaperoom met andere activiteiten

U kunt de escaperoom natuurlijk koppelen aan andere zakelijke activiteiten of andere vormen van teambuilding bij De Schildkamp. Bijvoorbeeld een bijzondere bijeenkomst in onze Indoor Outdoor Experience, een bespreking in een van onze vergaderzalen, inspiratie opdoen in de Art Gallery of een uurtje bowlen. Maar ook een combinatie met een lunch, diner of overnachting is natuurlijk mogelijk. Wilt u de Escaperoom 0345 boeken in combinatie met andere activiteiten bij De Schildkamp, bel 0345-638080 of mail naar info@schildkamp.nl. Wij regelen het dan allemaal voor u.

Escape-room-5.jpg
Escape-room-7.jpg
Escape-room-6.jpg
Escape-room-8.jpg