Sluit
Etendrinken-header-laag.jpg

Dat smaakt naar meer

Bij De Schildkamp willen wij altijd een verwachting +1 creëren. Ook gastronomisch. In huis gerookte zalm, snoekbaars, lamsrack, fijne desserts van Betuwse vruchten. Het is zomaar een selectie van gerechten die u op onze kaart zou kunnen aantreffen. Eerlijk gezegd: we hebben lang gezocht naar een chef-kok voor wie de keuken geen plek is om te koken, maar om te creëren... en natuurlijk: u te verrassen.

Elke dag weer verzamelt onze chef-kok Gerard van den Bogert ingrediënten om zijn culinaire ideeën mee vorm te geven. Veelal uit de directe omgeving en waar mogelijk biologisch of in elk geval verantwoord. Vanuit die basis en zijn creativiteit laat Gerard smaken samenkomen. Wij zijn ervan overtuigd dat u daarom in beide betekenissen van deze uitdrukking zult zeggen: 'Dat smaakt naar meer'.

 
Vanwege de coronamaatregelen mogen wij alleen hotelgasten bedienen.
Wij verwijzen u ook naar ons protocol rondom corona: dat kunt u hier lezen
restaurant.jpg

Lunchen

In ons restaurant kunt u vanaf 12.00 uur uw lunch gebruiken. I.v.m. de coronamaatregelen is onze lunch alleen beschikbaar voor hotelgasten en hanteren wij voorlopig een dagmenu met lekkere gerechten. U dient i.v.m. coronamaatregelen uw lunch vooraf te reserveren via onze receptie  
 

Dineren

U kunt tussen 17.00 uur en 21.00 uur dineren in ons restaurant. I.v.m. de coronamaatregelen is ons diner alleen beschikbaar voor hotelgasten. We hanteren een heerlijk dagmenu. U dient wel te reserveren via onze receptie.

Borrelen

In ons Grand Café kunt u heerlijk op de stoelen of aan de bar uw dag overdenken onder het genot van een drankje en desgewenst een borrelhapje.

Speciale wensen

Heeft u een zakelijke bijeenkomst, een receptie of een familiefeest dan kunnen wij voor u speciale arrangementen samenstellen. Belt u ons even, dan nemen wij uw wensen met u door: 0345 - 638080.

voorgerecht.jpg
Eten-garnaal.jpg
Eten-zalm.jpg
bitterballen.jpg
Eten-kip.jpg
voorgerecht-2.jpg
Eten-toetje.jpg
pasta.jpg