Sluit
Etendrinken-header-laag.jpg

Brasserie Dirk

Bij De Schildkamp willen wij altijd een verwachting +1 creëren. Ook gastronomisch. In onze gezellige brasserie Dirk kunt u genieten van lokale producten die onze chef-kok Ivan de Bruijn omtovert tot de heerlijkste gerechten. Op onze kaart vindt u vleesgerechten, maar ook veel vegetarische en veganistische gerechten. Vrijwel alle ingrediënten komen direct uit de buurt. Reserveren kunt u via de rode knop.

Wij vinden het belangrijk deel uit te maken van de lokale gemeenschap. Daarom ziet u in onze brasserie veel foto's uit de geschiedenis van Asperen en omgeving.  Ook kunt u lezen over onze naamgever, Dirk Willemsz. Een bijzonder persoon die de medemens belangrijker vond dan zichzelf en authentieke keuzes in zijn leven maakte. Vanuit deze gedachte willen wij ook onze gasten bedienen.

restaurant.jpg

Lunchen

In onze brasserie of op ons terras kunt u vanaf 12.00 - 15.30 uur uw lunch gebruiken.  Wilt u met een grote groep lunchen dan kunt u het beste vantevoren even reserveren via onze receptie: 0345-638080.
Bekijk hier onze lunchkaart.   
 

Dineren

U kunt 6 dagen per week  heerlijk dineren in onze brasserie. Onze keuken is geopend van 17.00 - 21.00 uur. Zondags gesloten. Reserveren kunt u desgewenst via de rode button rechtsboven. Bekijk hier onze dinerkaart.

Borrelen

In ons Grand Café kunt u heerlijk op de stoelen of aan de bar uw dag overdenken onder het genot van een drankje en desgewenst een borrelhapje. Ook is daar een bowlingbaan die u kunt gebruiken na reservering.

Speciale wensen

Heeft u een zakelijke bijeenkomst, een receptie of een familiefeest dan kunnen wij voor u speciale arrangementen samenstellen. Belt u ons even, dan nemen wij uw wensen met u door: 0345 - 638080.

voorgerecht.jpg
Eten-garnaal.jpg
BrasserieDirk3.jpg
BrasserieDirk4.jpg
BrasserieDirk5.jpg
BrasserieDirk6.jpg
voorgerecht-2.jpg
BrasserieDirk7.jpg