Sluit
Etendrinken-header-laag.jpg

Dat smaakt naar meer

Bij De Schildkamp willen wij altijd een verwachting +1 creëren. Ook gastronomisch. Een kalfs tataki met sesam en wasabi, een gele biet carpaccio, of een stoofpotje met Hollands geitenlam. Het is zomaar een selectie van gerechten die u op onze kaart zou kunnen aantreffen. Eerlijk gezegd: we hebben lang gezocht naar een chef-kok voor wie de keuken geen plek is om te koken, maar om te creëren... en natuurlijk: u te verrassen.

Elke dag weer verzamelt onze chef-kok Gerard van den Bogert ingrediënten om zijn culinaire ideeën mee vorm te geven. Veelal uit de directe omgeving en waar mogelijk biologisch of in elk geval verantwoord. Vanuit die basis en zijn creativiteit laat Gerard smaken samenkomen. Wij zijn ervan overtuigd dat u daarom in beide betekenissen van deze uitdrukking zult zeggen: 'Dat smaakt naar meer'.

 
Ons hotel is gelukkig weer geheel geopend. Wel zijn er, zoals u wellicht weet, nog enkele restricties ivm de coronamaategelen. Een mondkapje is bijvoorbeeld nog verplicht als u door ons hotel of restaurant loopt en de bezetting aan de tafels is maximaal 4 personen. Na 22.00 uur schenken we geen alcohol. Bekijk hieronder de specifieke regels voor lunch en diner.

Wij verwijzen u ook naar ons protocol rondom corona: dat kunt u hier lezen
restaurant.jpg

Lunchen

In ons restaurant of op ons terras kunt u vanaf 12.00 - 15.30 uur uw lunch gebruiken.  Wilt u zeker zijn van een tafeltje, reserveer dan even bij onze receptie.
Bekijk hier onze lunchkaart.   
 

Dineren

U kunt heerlijk dineren in ons restaurant. Download hier onze menukaart.
I.v.m. de corona-maatregelen werken we in tijdsblokken. De keuken is geopend van 17.00 - 21.00 uur, op zondag tot 20.00 uur. U dient wel te reserveren via de rode button hierboven.

Borrelen

In ons Grand Café kunt u heerlijk op de stoelen of aan de bar uw dag overdenken onder het genot van een drankje en desgewenst een borrelhapje. Ivm corona-maatregelen sluit ons Grand Café om 22.00 uur. Na 22.00 uur schenken we geen alcohol meer.

Speciale wensen

Heeft u een zakelijke bijeenkomst, een receptie of een familiefeest dan kunnen wij voor u speciale arrangementen samenstellen. Belt u ons even, dan nemen wij uw wensen met u door: 0345 - 638080.

voorgerecht.jpg
Eten-garnaal.jpg
Eten-zalm.jpg
bitterballen.jpg
Eten-kip.jpg
voorgerecht-2.jpg
Eten-toetje.jpg
pasta.jpg