Sluit
Etendrinken-header-laag.jpg

Dat smaakt naar meer

Bij De Schildkamp willen wij altijd een verwachting +1 creëren. Ook gastronomisch. In huis gerookte zalm, snoekbaars, lamsrack, fijne desserts van Betuwse vruchten. Het is zomaar een selectie van gerechten die u op onze kaart zou kunnen aantreffen. Eerlijk gezegd: we hebben lang gezocht naar een chef-kok voor wie de keuken geen plek is om te koken, maar om te creëren... en natuurlijk: u te verrassen.

Elke dag weer verzamelt onze chef-kok Gerard van den Bogert ingrediënten om zijn culinaire ideeën mee vorm te geven. Veelal uit de directe omgeving en waar mogelijk biologisch of in elk geval verantwoord. Vanuit die basis en zijn creativiteit laat Gerard smaken samenkomen. Wij zijn ervan overtuigd dat u daarom in beide betekenissen van deze uitdrukking zult zeggen: 'Dat smaakt naar meer'.

restaurant.jpg

Lunchen

In ons à la carte restaurant kunt u vanaf 12.00 uur uw lunch gebruiken. Wij bieden u een lunchbuffet waarbij u een uitgebreide keuze heeft aan gerechten.

Dineren

U kunt vanaf 17.30 uur à la carte dineren in ons restaurant. Heeft u speciale dieet-eisen, vertel het aan uw gastvrouw en onze chef-kok houdt er rekening mee.

Borrelen

In ons Grand Café kunt u heerlijk op de stoelen of aan de bar uw dag overdenken onder het genot van een drankje en desgewenst een borrelhapje.

Speciale wensen

Heeft u een zakelijke bijeenkomst, een receptie of een familiefeest dan kunnen wij voor u speciale arrangementen samenstellen. Belt u ons even, dan nemen wij uw wensen met u door: 0345 - 638080.

voorgerecht.jpg
Eten-garnaal.jpg
Eten-zalm.jpg
bitterballen.jpg
Eten-kip.jpg
voorgerecht-2.jpg
Eten-toetje.jpg
pasta.jpg

Onze menukaart

Bij De Schildkamp willen wij altijd een verwachting +1 creëren. Dat willen we ook tot uiting laten komen in onze gerechten. Onze chef-kok Gerard van den Bogert kiest zijn ingrediënten daarom zorgvuldig voor u uit en heeft een voorkeur voor eerlijke en heerlijke producten uit de omgeving. Zijn streven is om u in alle opzichten te laten zeggen: ‘Dat smaakt naar meer.’ Heeft u vragen over onze gerechten of speciale wensen, vraag het gerust aan uw gastvrouw of gastheer. Hieronder vindt u alle actuele gerechten op onze kaart. Met een * gemarkeerd zijn vegetarische gerechten. U kunt de kaart ook downloaden. Wij wensen u een heerlijk diner.

Naast onderstaande gerechten bieden wij u een dagelijks wisselend 3-gangen Chef's Menu aan voor € 29,50

Voorgerechten

Groenteloempia’s *
gele biet | groene salade | rettich | chili-mayonaise
11

Rundercarpaccio​​​​​​​
paddenstoelen| rucola| truffelmayonaise| oude kaas
12

Tataki van tonijn & gamba​​​​​​​
sojasaus | gember | wasabi
13

Gerookte eend
vijgen | gele biet | frambozendressing
12

Pompoensoep *
wortel | sinaasappel
7

Soep van de Chef
dagelijks wisselende soep
7

Hoofdgerechten

Zalmfilet
penne | pesto | paddenstoelen
22

Gegrilde Griekse kippenspies
Griekse rijst | tzatziki | kippendij
22

Tournedos
zoete aardappelcrème | geroosterde groenten | rode pepersaus
24

Hamburger van de Chef
runderburger | pulled pork | barbecuesaus | cheddar
22

Burrata *
penne| pesto| paddenstoelen
20

Marokkaanse groentestoofpot *
met naanbrood
18
veganistisch en glutenvrij mogelijk

Nagerechten

Panna cotta
rood fruit | meringue
8

Brownie
witte chocolademousse| karamelsaus
8

Kaneel parfait
stoofpeer | slagroom
8

Coffee deluxe
koffie | vanille-ijs | lekkernij | koffielikeur
8​​​​​​​