Sluit
  • Meer informatie?
    Bel: 0345 638 080

    Wilt u dat wij u terugbellen?

    Captcha Code
  • De Schildkamp
    Leerdamseweg 44
    4147 BM Asperen
    Leerdamseweg 44
    4147 BM Asperen
Overnachten-header-laag.jpg

Dat smaakt naar meer

Bij De Schildkamp willen we u altijd een beleving + 1 geven. Ook gastronomisch. In huis gerookte zalm, snoekbaars, lamsrack, fijne desserts van Betuwse vruchten. Het is zomaar een selectie van gerechten die u op onze kaart zou kunnen aantreffen. Eerlijk gezegd: we hebben lang gezocht naar een chef-kok voor wie de keuken geen plek is om te koken, maar om te creëren... en natuurlijk: u te verrassen.

Elke dag weer verzamelt onze chef-kok Gerard van den Bogert ingrediënten om zijn culinaire ideeën mee vorm te geven. Veelal uit de directe omgeving en waar mogelijk biologisch of in elk geval verantwoord. Vanuit die basis en zijn creativiteit laat Gerard smaken samenkomen. Wij zijn ervan overtuigd dat u daarom in beide betekenissen van deze uitdrukking zult zeggen: 'Dat smaakt naar meer'.

wijn.jpg

Lunchen

In ons à la carte restaurant kunt u vanaf 12.00 uur uw lunch gebruiken. Wij bieden u een lunchbuffet waarbij u een uitgebreide keuze heeft aan gerechten.

Dineren

U kunt vanaf 17.30 uur à la carte dineren in ons restaurant. Heeft u speciale dieet-eisen, vertel het aan uw gastvrouw en onze chef-kok houdt er rekening mee.

Borrelen

In ons Grand Café kunt u heerlijk op de stoelen of aan de bar uw dag overdenken onder het genot van een drankje en desgewenst een borrelhapje.

Speciale wensen

Heeft u een zakelijke bijeenkomst, een receptie of een familiefeest dan kunnen wij voor u speciale arrangementen samenstellen. Belt u ons even, dan nemen wij uw wensen met u door: 0345 - 638080.

voorgerecht.jpg
lunch.jpg
grand-cafe.jpg
bitterballen.jpg
jus.jpg
voorgerecht-2.jpg
wijn.jpg
pasta.jpg

Onze menukaart

Bij De Schildkamp willen we u altijd een beleving + 1 geven. Dat willen we ook tot uiting laten komen in onze gerechten. Onze chef-kok Gerard van den Bogert kiest zijn ingrediënten daarom zorgvuldig voor u uit en heeft een voorkeur voor eerlijke en heerlijke producten uit de omgeving. Zijn streven is om u in alle opzichten te laten zeggen: ‘Dat smaakt naar meer.’ Heeft u vragen over onze gerechten of speciale wensen, vraag het gerust aan uw gastvrouw of gastheer. Hieronder vindt u alle actuele gerechten op onze kaart. Met een * gemarkeerd zijn vegetarische gerechten. Wij wensen u een heerlijk diner.

Voorgerechten

Proeverij van garnalen


soepje | tartaar | kroketje | chilimayonaise

12

Kalfsrosbief gemarineerd in bruin bier

rucola | pijnboompitjes | paprikacrème

12

Geitenkaas met bladerdeeg uit de oven*

peer | aceto balsamico

10

Franse uiensoep*

kaas | croutons

9

Hoofdgerechten

Mixed grill van de Big Green Egg BBQ

broodje hamburger | kipsaté | spareribs | pofaardappel | bonensalade

23

Noedels à la surf en turf

ossenhaaspuntjes | gamba’s | roerbakgroenten | ketjap | chilisaus

22

Bavette uit Uruguay

rucolastamppot | rode portsaus

22
Zalmfilet met kroepoekkorst

friet | salade | bieslooksaus

19

Gepocheerde kabeljauw

tomatenrisotto | courgette | sugar snaps | citroenboter

21
Pulled pork

Italiaanse bol | witte koolsalade | friet

21
Noedels met tofu*

courgette | sugar snaps | trostomaat

18

Desserts

Duo van crème brûlée van de chef

8

Tompouce van amarena kersen

slagroom

8

Gegrilde ananas

mintijs | slagroom

8

Betuws warm appelbolletje

vanille-ijs | slagroom | karamelsaus
(bereidingstijd 15 minuten)

8


Dagmenu

Dagelijks bieden wij u ook ons dagmenu aan. U kunt kiezen uit een 2- of 3-gangen menu. Vraag uw gastvrouw of gastheer naar het menu van vandaag.

* vegetarisch