Sluit
Etendrinken-header-laag.jpg

Dat smaakt naar meer

Bij De Schildkamp willen wij altijd een verwachting +1 creëren. Ook gastronomisch. Een kalfs tataki met sesam en wasabi, een gele biet carpaccio, of een stoofpotje met Hollands geitenlam. Het is zomaar een selectie van gerechten die u op onze kaart zou kunnen aantreffen. Eerlijk gezegd: we hebben lang gezocht naar een chef-kok voor wie de keuken geen plek is om te koken, maar om te creëren... en natuurlijk: u te verrassen.

Elke dag weer verzamelt onze chef-kok Ivan de Bruijn ingrediënten om zijn culinaire ideeën mee vorm te geven. Veelal uit de directe omgeving en waar mogelijk biologisch of in elk geval verantwoord. Vanuit die basis en zijn creativiteit laat Ivan smaken samenkomen. Wij zijn ervan overtuigd dat u daarom in beide betekenissen van deze uitdrukking zult zeggen: 'Dat smaakt naar meer'.

restaurant.jpg

Lunchen

In ons restaurant of op ons terras kunt u vanaf 12.00 - 15.30 uur uw lunch gebruiken.  Wilt u met een grote groep lunchen dan kunt u het beste vantevoren even reserveren via onze receptie: 0345-638080.
Bekijk hier onze lunchkaart.   
 

Dineren

U kunt heerlijk dineren in ons restaurant. Download hier onze menukaart.
Onze keuken is geopend van 17.00 - 21.00 uur, op zondag tot 20.00 uur. Reserveren kunt u desgewenst via de rode button rechtsboven. 

Borrelen

In ons Grand Café kunt u heerlijk op de stoelen of aan de bar uw dag overdenken onder het genot van een drankje en desgewenst een borrelhapje. Ook is daar een bowlingbaan die u kunt gebruiken na reservering.

Speciale wensen

Heeft u een zakelijke bijeenkomst, een receptie of een familiefeest dan kunnen wij voor u speciale arrangementen samenstellen. Belt u ons even, dan nemen wij uw wensen met u door: 0345 - 638080.

voorgerecht.jpg
Eten-garnaal.jpg
Eten-zalm.jpg
bitterballen.jpg
Eten-kip.jpg
voorgerecht-2.jpg
Eten-toetje.jpg
pasta.jpg