Sluit
  • Deutsch English
Overnachten-header-laag.jpg

Dat smaakt naar meer

Bij De Schildkamp willen we u altijd een beleving + 1 geven. Ook gastronomisch. In huis gerookte zalm, snoekbaars, lamsrack, fijne desserts van Betuwse vruchten. Het is zomaar een selectie van gerechten die u op onze kaart zou kunnen aantreffen. Eerlijk gezegd: we hebben lang gezocht naar een chef-kok voor wie de keuken geen plek is om te koken, maar om te creëren... en natuurlijk: u te verrassen.

Elke dag weer verzamelt onze chef-kok Gerard van den Bogert ingrediënten om zijn culinaire ideeën mee vorm te geven. Veelal uit de directe omgeving en waar mogelijk biologisch of in elk geval verantwoord. Vanuit die basis en zijn creativiteit laat Gerard smaken samenkomen. Wij zijn ervan overtuigd dat u daarom in beide betekenissen van deze uitdrukking zult zeggen: 'Dat smaakt naar meer'.

restaurant.jpg

Lunchen

In ons à la carte restaurant kunt u vanaf 12.00 uur uw lunch gebruiken. Wij bieden u een lunchbuffet waarbij u een uitgebreide keuze heeft aan gerechten.

Dineren

U kunt vanaf 17.30 uur à la carte dineren in ons restaurant. Heeft u speciale dieet-eisen, vertel het aan uw gastvrouw en onze chef-kok houdt er rekening mee.

Borrelen

In ons Grand Café kunt u heerlijk op de stoelen of aan de bar uw dag overdenken onder het genot van een drankje en desgewenst een borrelhapje.

Speciale wensen

Heeft u een zakelijke bijeenkomst, een receptie of een familiefeest dan kunnen wij voor u speciale arrangementen samenstellen. Belt u ons even, dan nemen wij uw wensen met u door: 0345 - 638080.

voorgerecht.jpg
lunch.jpg
grand-cafe.jpg
bitterballen.jpg
jus.jpg
voorgerecht-2.jpg
wijn.jpg
pasta.jpg

Onze menukaart

Bij De Schildkamp willen we u altijd een beleving + 1 geven. Dat willen we ook tot uiting laten komen in onze gerechten. Onze chef-kok Gerard van den Bogert kiest zijn ingrediënten daarom zorgvuldig voor u uit en heeft een voorkeur voor eerlijke en heerlijke producten uit de omgeving. Zijn streven is om u in alle opzichten te laten zeggen: ‘Dat smaakt naar meer.’ Heeft u vragen over onze gerechten of speciale wensen, vraag het gerust aan uw gastvrouw of gastheer. Hieronder vindt u alle actuele gerechten op onze kaart. Met een * gemarkeerd zijn vegetarische gerechten. Wij wensen u een heerlijk diner.

Voorgerechten

Rouleau van gerookte zalm
rillette van kabeljauw | bietensla | ansjovis mayonaise | komkommer gel

12

Carpaccio van rookvlees en courgette
champignons | rucola | aceto balsamico

11

Thaise Gamba’s
paksoi | peultjes | paprika | pancetta

11

Gerookte kip
couscous | groene asperges

11

Carpaccio van rode biet*
geitenkaas | rucola | pijnboompitjes | aceto balsamico

10

Soep van de dag

7

Hoofdgerechten

Kalfssukade en gegrilde diamanthaas

zoete aardappel puree | ratatouille | kalfsjus
22

Rouleau van kip

dadels | geroosterde groenten | krieltjes | portsaus
20

Zalmfilet
tagliatelle met spinazie | pesto roomsaus

20
Oosterse noedels
gamba’s | paksoi | courgette | mint
20

Pasta caprese*
cherry tomaten | mozzarella | basilicum olie

18

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse frites en mayonaise

Desserts

Dame blanche

chocolade ijs | witte chocolade saus
7

Crème brûlée van de chef

7

Trifle
rood fruit | Griekse yoghurt

7

Bitterkoekjes parfait

kaneel room

7


Dagmenu

Dagelijks bieden wij u ook ons dagmenu aan. Vraag uw gastvrouw of gastheer naar het menu van vandaag en stel uw eigen driegangenmenu samen voor 30 euro.
De gerechten zijn ook los te bestellen.

* = vegetarisch