Sluit
  • Deutsch English
Etendrinken-header-laag.jpg

Dat smaakt naar meer

Bij De Schildkamp willen wij altijd een verwachting +1 creëren. Ook gastronomisch. In huis gerookte zalm, snoekbaars, lamsrack, fijne desserts van Betuwse vruchten. Het is zomaar een selectie van gerechten die u op onze kaart zou kunnen aantreffen. Eerlijk gezegd: we hebben lang gezocht naar een chef-kok voor wie de keuken geen plek is om te koken, maar om te creëren... en natuurlijk: u te verrassen.

Elke dag weer verzamelt onze chef-kok Gerard van den Bogert ingrediënten om zijn culinaire ideeën mee vorm te geven. Veelal uit de directe omgeving en waar mogelijk biologisch of in elk geval verantwoord. Vanuit die basis en zijn creativiteit laat Gerard smaken samenkomen. Wij zijn ervan overtuigd dat u daarom in beide betekenissen van deze uitdrukking zult zeggen: 'Dat smaakt naar meer'.

restaurant.jpg

Lunchen

In ons à la carte restaurant kunt u vanaf 12.00 uur uw lunch gebruiken. Wij bieden u een lunchbuffet waarbij u een uitgebreide keuze heeft aan gerechten.

Dineren

U kunt vanaf 17.30 uur à la carte dineren in ons restaurant. Heeft u speciale dieet-eisen, vertel het aan uw gastvrouw en onze chef-kok houdt er rekening mee.

Borrelen

In ons Grand Café kunt u heerlijk op de stoelen of aan de bar uw dag overdenken onder het genot van een drankje en desgewenst een borrelhapje.

Speciale wensen

Heeft u een zakelijke bijeenkomst, een receptie of een familiefeest dan kunnen wij voor u speciale arrangementen samenstellen. Belt u ons even, dan nemen wij uw wensen met u door: 0345 - 638080.

voorgerecht.jpg
lunch.jpg
grand-cafe.jpg
bitterballen.jpg
jus.jpg
voorgerecht-2.jpg
wijn.jpg
pasta.jpg

Onze menukaart

Bij De Schildkamp willen wij altijd een verwachting +1 creëren. Dat willen we ook tot uiting laten komen in onze gerechten. Onze chef-kok Gerard van den Bogert kiest zijn ingrediënten daarom zorgvuldig voor u uit en heeft een voorkeur voor eerlijke en heerlijke producten uit de omgeving. Zijn streven is om u in alle opzichten te laten zeggen: ‘Dat smaakt naar meer.’ Heeft u vragen over onze gerechten of speciale wensen, vraag het gerust aan uw gastvrouw of gastheer. Hieronder vindt u alle actuele gerechten op onze kaart. Met een * gemarkeerd zijn vegetarische gerechten. Wij wensen u een heerlijk diner.

Voorgerechten

Rosbief van Picanha van de Green Egg
Geroosterde groenten | piri piri crème

12

Terrine van zalm
Gerookte zalm
| zalm mousse | venkel | radijs | kerrie yoghurt

12

Salade Niçoise 2.0
Gegrilde tonijn
| ei | olijven | sperziebonen | rode ui | mosterd dressing

12

Loempia’s*
Oosterse groenten
| komkommersalade | chilimayonaise

11

Rouleau van gerookte kip
Prei
| roomkaas | spek | noten | dadels | sla

11

Soep van de dag

7

* = vegetarisch
voorgerecht-Schildkamp
Hoofdgerecht-Schildkamp

Hoofdgerechten

Runderlende op lage temperatuur gegaard

Polenta | port jus | groene groente

22

Kip met noedels

Kippendijen | noedels | sugar snaps | mais | rode ui

20

Scholfilet
Knoflookboontjes | aardappelmousseline | remouladesaus

20
Linzenburger*

Gegrild boerenbrood | truffelmayonaise | groente friet

18

Salade van vis
Gamba
| inktvis | groene salade | rode ui | tomaat | komkommer

17

Salade ossenhaas
Groene salade
| tomaat | komkommer | croutons

17

* = vegetarisch

Nagerechten

Aardbeien Romanoff

Aardbeien | wodka | room | vanille ijs

7

Huisgemaakte cheesecake

Sinaasappelijs | slagroom

7

Coupe Mojito
Citroenijs
| mojito siroop | slagroom

7

Koffie met friandises

Diverse lekkernijen | koffie of thee

8