Sluit
Mushrooms-nieuws.jpg

Bijzondere gerechten op onze nieuwe menukaart

De dagen worden kouder en kouder. De ijzige wind uit het noordoosten voelt onaangenaam scherp. Maar gelukkig brandt de haard in ons á la carte restaurant. En in deze gezellige warmte kunt u genieten van een geheel nieuwe menukaart, waarop het wild en de herfst natuurlijk niet ontbreken. Open bijvoorbeeld met een heerlijke gerookte hertenham met vijgen. Of een herfstige romige paddenstoelensoep om lekker warm te worden van binnen. Het beste deel van het hert, de biefstuk, hebben we voor u gereserveerd voor een hoofdgerecht. We grillen het op onze Green Egg en serveren er natuurlijk paddenstoelen bij en een puree van knolselderij met truffeljus. Eerlijk eten willen we promoten en daarom hebben we ook een schnitzel op de kaart staan van het Duroc varken, afkomstig van de Heyde Hoeve. Een schnitzel zoals u die nog nooit geproefd heeft: gemarmerd sappig vlees met een ongekend lekkere smaak die alleen bereikt wordt door de varkens zorgzaam en met respect te behandelen. Als nagerecht lichten we de kersen er even voor u uit: altijd geweldig lekker dat vanille-ijs overgoten met warme kersen. Een voortreffelijke afsluiting. Wilt u de gehele nieuwe kaart zien, bezoek dan eens ons restaurant, of geniet van de voorpret bij het lezen van de kaart op onze website. Bekijk hier de nieuwe menukaart