Sluit
header-zalen.jpg

Van seminars, productpresentaties tot bedrijfsfeesten

Bij De Schildkamp kunt u gebruik maken van talloze zalen en ruimtes voor uw zakelijke bijeenkomsten, personeelsfeesten, jubilea, maar zeker ook voor grootse feesten. Wij hebben voor werkelijk elke bijeenkomst de juiste zaalgrootte. Hieronder leest u over onze grote zaal Onder de Sterren, waar u zelfs auto's naar binnen kunt rijden. En natuurlijk hebben we het unieke indoor bos voor de ultieme buitenbeleving, maar dan binnen. Van onze zalen voor vergaderingen en trainingen vindt u hier een overzicht.
Vraag eenvoudig online uw offerte aan, of bel 0345-638080.

 


Events

De Schildkamp is de ideale plek voor verrassende zakelijke bijeenkomsten. Vele grote organisaties gingen u al voor in het organiseren van jaaropeningen, productpresentaties, jubileumfeesten, congressen en seminars. Onze grote congreszaal Onder de Sterren is daarvoor een uitmuntende geschikte locatie. Met een capaciteit tot 500 personen, optimale video- en audiofaciliteiten, een groot podium en sfeervolle verlichtingsmogelijkheden, biedt deze zaal alles wat u wenst. In de zaal kunnen zelfs eenvoudig wagens naar binnen rijden. Ideaal als u het podium helemaal zelf wilt inrichten. Vanzelfsprekend zorgen wij desgewenst ook voor het ontbijt, de lunch of diner in de ruimte die u wenst. Veel van onze gasten stellen het ook op prijs als we extra ruimtes reserveren waar deelnemers of uw gasten zich kunnen voorbereiden of tijdelijk kunnen terugtrekken voor voorbereidingen of besprekingen. We hebben tal van grotere en kleinere zalen en kamers hiervoor beschikbaar. Een bijzonder opvallende ruimte is onze Indoor Outdoor Experience: een echt bos, maar dan binnen. Ook dat gebruiken bedrijven regelmatig om hun gasten een extra beleving te geven. Al die mogelijkheden maken van De Schildkamp dan ook een echt Inspirience Centre.


Onder de Sterren

Capaciteit: tot 500 personen | Oppervlakte 375 m2

Deze zaal dankt zijn naam aan het unieke plafond: u waant zich echt onder een natuurgetrouwe sterrenhemel. Een bijzondere ervaring! De zaal is ingericht als professionele congres- of seminarzaal maar ook zeer geschikt als unieke feestzaal, als vergaderruimte en zelfs als zaal voor uw beurs, eventueel in combinatie met de aangrenzende zalen Asperen en Leerdam. Onder de Sterren beschikt over professionele podiumverlichting die in elke kleur is in te stellen. Belangrijke onderdelen als het geluid (o.a. headset, draadloze handmicrofoons) en projectie met groot scherm, een katheder en een privé bar voor de after meeting borrel zijn allemaal aanwezig.


Bekijk deze zaal in 360 graden

  • U-vorm: 60 personen
  • Blok (Carré): 80 personen
  • Theater: 375 personen
  • Cabaret: 250 personen
  • School (Examen): 150 personen
  • Receptie (Borrel): 500 personen
  • Diner: 200 personen

Bekijk hier hoe onze zakelijke gasten De Schildkamp waarderen


Wij bieden altijd meer dan alleen een ruimte

Vergaderen, trainingen, seminars. Het kan natuurlijk allemaal bij ons. En wij verzorgen het perfect en altijd met net dat beetje extra's.
Maar misschien wilt u uw bijeenkomst omkleden met iets speciaals, iets bijzonders. En ook dan bent u bij ons aan het goede adres. Ons salesteam zit boordevol goede ideeën. Bel daarom gerust even met Amina of Bernice. Direct een offerte aanvragen kan natuurlijk ook. Klik op de button hieronder, vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

 

Vraag direct online uw offerte aan

Bel gerust onze salesexperts Amina en Bernice: 0345-638080