Sluit
Floormanager_gezocht.jpg

Als jouw werkplek echt bijzonder moet zijn, kom je werken bij De Schildkamp

Bij De Schildkamp hebben we onze teams mooi op orde. Zelfs in deze tijd. Maar we zitten nooit stil en we werken continu samen aan vernieuwing en verbetering. Dat leidt tot mooie successen en een structurele groei van ons binnengewoon bijzondere hotel en zakelijk inspirience center. 

Om onze kwaliteitsstandaard zo hoog mogelijk te houden en onze gasten ook in de toekomst een beleving + 1 te kunnen blijven geven, zoeken we ondersteuning voor onze floormanagers. Voor jou een prachtige kans om als supervisor te beginnen en door te groeien naar de functie van assistent floormanager. En dat in een van de meest bijzondere hotels van Nederland!

Wil jij dus werken in een binnengewoon bijzondere omgeving en heb je groeiambities? 

Dan kun je bij ons aan de slag als

Supervisor - doorgroeien naar assistent floormanager

38 uur per week

 

Het motto van De Schildkamp is 'Binnengewoon Bijzonder'. Dat komt tot uiting in ons volledige aanbod. Als Supervisor begrijp je als geen ander hoe je in je werk onze gasten dat bijzondere gevoel kunt geven. Je ziet wanneer zij je nodig hebben, nog voor dat zij er zelf om vragen. Jouw oog voor detail is opmerkelijk en met je charisma en innemendheid zorg je voor een behaaglijk gevoel bij onze gasten, waarbij je je commerciële kwaliteiten op de juiste manier weet te gebruiken. In stressvolle of onverwachte situaties zorg jij voor de rust en het overzicht binnen je team. Je hebt er plezier in om zelfs dan te zorgen voor net dat beetje extra's in de beleving van onze gasten.

 

Je bent er medeverantwoordelijk voor dat je team werkt vanuit één visie. Vanuit je creativiteit en gedrevenheid ontwikkel je met onze chef-kok en andere collega's ideeën om onze nieuwe Brasserie Dirk (www.brasserie-dirk.nl) en De Schildkamp naar een steeds hoger niveau te tillen.
Je onderhoudt nauw contact met onze floormanagers. Je bent in staat om geleidelijk aan steeds meer taken van de floormanager uit te voeren en zo door te groeien naar assistent floormanager. 

 


Wanneer je bij ons komt werken, profiteer je van de volgende voordelen:

 • De Schildkamp is een financieel gezond bedrijf, waar je toekomst ook financieel zeker is. Bij ons zijn bijvoorbeeld alle medewerkers ook in coronatijd gewoon doorbetaald en er waren geen gedwongen ontslagen;
 • we stellen je nooit teleur: we komen altijd afspraken na en zorgen voor de juiste balans tussen privé en jouw werk. Werktijden gaan altijd in overleg.
 • je krijgt een vast salaris, meer dan marktconform en een parttime of fulltime (38 uur) contract;
 • je krijgt een gevarieerde, interessante én zeer belangrijke functie waarin je kunt doorgroeien;
 • je komt te werken in een bijzonder ambitieuze en collegiale organisatie waarin je volop ruimte krijgt al je competenties te ontplooien en jezelf verder te ontwikkelen (ook door studie);
 • je eventuele overwerk compenseren we of krijg je uitbetaald;
 • om jezelf fit te houden mag je gratis sporten bij Health Center De Schildkamp.
 • als medewerker krijgen ook je directe familieleden korting op overnachten, eten en drinken.
 • je mag gratis gebruik maken van onze bowlingbanen.

Wat we van je vragen

 • je hebt minimaal 2 jaar ervaring;
 • vanuit deze ervaring weet je hoe je onze gasten een gastbeleving +1 kunt bieden;
 • je bent een stressbestendige flexibele teamplayer die weet hoe het samenspel tussen frontoffice, keuken en bediening werkt;
 • je bent leergierig en je wilt graag doorgroeien naar de functie van floormanager;
 • je vindt het geen probleem om in de avond en in het weekend te werken met een flexibel werkrooster;
 • je bent initiatiefrijk, creatief en voortdurend op zoek naar verbeteringen;
 • je spreekt correct Nederlands en je kunt je prima redden in het Engels en Duits;
 • een BHV-diploma is een pre.

Over De Schildkamp

Hotel en Eventcenter De Schildkamp ligt in Asperen, om de hoek bij Leerdam, in het uiterste puntje van De Betuwe. Bij De Schildkamp hebben we een gedeelde missie: Bijzonder, Innovatief en Prikkelend. Deze kernwaarden willen we overdragen op onze gasten. En zelf werken we natuurlijk volgens deze kernwaarden. Onze hechte en gezellige club collega’s staat iedere dag weer klaar om onze gasten een “binnengewoon bijzonder” gevoel te geven en ze te verrassen. Sluit je aan bij ons team en ervaar hoe leuk het is om elke dag weer onze gasten te verwennen met een verwachting +1. Jouw ideeën zijn daarbij van harte welkom!
Van teambuilding in ons binnenbos met een lunch daarna tot een spraakmakende productpresentatie voor 400 personen in onze grote zaal met een reusachtig mooi buffet. Van een groepje fietsers dat een nachtje overblijft, tot een trouwfeest met 70 overnachtingen. Elke dag is weer anders. Maar op welk moment gasten bij ons ook binnenstappen, ze worden gegarandeerd positief verrast door kwaliteit en service.

Solliciteer naar deze volgende stap in jouw carrière!

Past het bovenstaande allemaal bij jou? Is deze vacature precies wat je zoekt? Dan zien we je heel graag aan het werk bij De Schildkamp!
Neem voor meer informatie direct contact op met Rachel Klaare (manager) via telefoonnummer 06 53996218 of mail naar haar een sollicitatiebrief via r.klaare@schildkamp.nl

Bekijk ook deze vacatures eens

collage-2.png