Sluit
Ontspannen-header-laag.jpg

Ben jij de ervaren kok die klaar is voor een volgende carrièrestap?

Dan kun je bij ons aan de slag als

Souschef - zelfstandig kok

fulltime, 38 uur per week

 

De Schildkamp is Binnengewoon Bijzonder en dat willen we ook zijn voor onze medewerkers. Als je bij ons komt werken geniet je van vele voordelen. Je wordt onderdeel van een klein maar hecht team en je gaat samenwerken met onze chefkok Ivan de Bruijn. Wij werken samen als één team voor de gast en al ons doen en laten is dus in zijn of haar belang. We zijn een menselijke organisatie met échte aandacht voor jouw ontwikkeling!

We vinden het volkomen normaal dat je fouten maakt. Dat moet ook, want wie wil groeien kan alleen leren van zijn fouten. De Schildkamp staat mede daarom al vele jaren te boek als zeer betrouwbaar voor haar medewerkers en gasten. Bij De Schildkamp is bovendien alle wetgeving dik in orde. Wij vinden het belangrijk dat wij ons aan alle afspraken houden. Dat geeft jou zekerheid voor de toekomst, ook financieel.


Wanneer je bij ons komt werken als souschef, profiteer je van de volgende voordelen:

  • De Schildkamp is een financieel gezond bedrijf, waar je toekomst ook financieel zeker is. Bij ons zijn bijvoorbeeld alle medewerkers ook in coronatijd gewoon doorbetaald en er waren geen gedwongen ontslagen.
  •  We stellen je nooit teleur: we komen altijd afspraken na en zorgen voor de juiste balans tussen privé en jouw werk. Werktijden gaan altijd in overleg.
  •  Je krijgt een vast salaris, meer dan marktconform.
  •  Je komt te werken in een bijzonder ambitieuze en collegiale organisatie waarin je volop ruimte krijgt al je competenties te ontplooien en jezelf verder te ontwikkelen (ook door studie)
  • Je eventuele overwerk compenseren we of krijg je uitbetaald.
  •  Je komt te werken in een mooie, grote en nieuwe keuken voorzien van goede apparatuur.
  •  Je gaat deel uitmaken van een hecht en gezellig team dat altijd samen de schouders eronder wil zetten om onze gasten te verwennen en net iets meer te bieden dan ze verwachten.
  • Om jezelf fit te houden mag je gratis sporten bij Health Center De Schildkamp.
  • Als medewerker krijgen ook je directe familieleden korting op overnachten, eten en drinken.
  • Je mag gratis gebruik maken van onze bowlingbanen.

Hoe ziet jouw dag als souschef bij De Schildkamp eruit?

Wanneer je binnenkomt, kun je je eerst omkleden in de kleedruimte in de kantine. Vervolgens kom je de geheel gerenoveerde keuken binnen. Je gaat de werkzaamheden van deze dag doornemen en verdelen. Je collega’s zijn al bezig met het afronden van het ontbijt.
De collega’s van de bediening komen vragen of je een lekker kopje koffie wilt, terwijl jij de mise en place aan het doornemen bent. Door jouw werkervaring in de keuken weet je wat gestructureerd werken is. Jij kan daarom ook de chefkok goed ondersteunen en vervangen bij het samenstellen van gerechten en menu’s, voorraadbeheer, bestellingen, roostering en aansturen van collega’s. Daarna ga je de lunch voorbereiden en aan de slag met de mice en place werkzaamheden voor de avond. Omdat je houdt van netjes werken en een schone werkplek, heb je wel eerst nog even de keuken netjes gemaakt.
Tijdens het diner komt jouw passie voor koken met pure ingrediënten helemaal tot zijn recht. Je neemt initiatief en weet jouw liefde voor eten en drinken proactief te vertalen naar verrassende gerechten. Je bent stressbestendig en bewaart kalmte in een drukke en hectische werkomgeving. Om volgens de voorschriften te werken met betrekking tot voedselveiligheid en schoonmaakprocedures, sluit je de avond af met een sluitronde waarbij je met digitale middelen de volledige HACCP checkt. Dit doe je na 22:00 zodra de keuken gesloten is. Dan controleer je als laatste nog of alles er netjes uitziet. Na een geslaagde werkdag ga jij nog gezellig een sluitdrankje drinken met een van je collega’s.

Over De Schildkamp

Hotel en Eventcenter De Schildkamp ligt in Asperen, om de hoek bij Leerdam, in het uiterste puntje van De Betuwe. Bij De Schildkamp hebben we een gedeelde missie én passie: Bijzonder, Innovatief en Prikkelend. Die kernwaarden willen we overdragen op onze gasten. En zelf werken we natuurlijk volgens deze kernwaarden. Onze hechte en gezellige club collega’s staat iedere dag weer klaar om onze gasten een “binnengewoon bijzonder” gevoel te geven en ze culinair te verrassen. Sluit je aan bij ons team en ervaar hoe leuk het is om elke dag weer onze gasten te verwennen met een verwachting +1. Jouw ideeën zijn daarbij van harte welkom!
Van een uitgebreid ontbijtbuffet tot en met een diner à la carte en van een kleine zakenlunch tot een feestelijk diner met meer dan 150 personen. Elke dag is weer anders. En het leuke is dat je ook gaat meewerken aan onze Brasserieformule. Op welk moment gasten bij ons ook binnenstappen, ze worden gegarandeerd positief verrast door kwaliteit en service.

Solliciteer naar deze volgende stap in jouw carrière!

Past het bovenstaande allemaal bij jou? Is deze vacature sous-chef precies wat je zoekt? Dan zien we je heel graag aan het werk bij De Schildkamp!
Neem voor meer informatie direct contact met ons op via telefoonnummer 06 53996218 of solliciteer via r.klaare@schildkamp.nl

 

Bekijk ook eens onze andere vacatures

collage-ivan.jpg

Werken bij De Schildkamp is werken in een binnengewoon bijzondere omgeving

met buitengewoon bijzondere mensen! 

collage-2.png

Ervaar het zelf. Kom langs voor een vrijblijvend gesprek en wellicht word jij onze nieuwe

sous-chef / zelfstandig werkende kok. We zien uit naar je komst!