Sluit
Eten-zalm.jpg

Geniet van de gerechten op onze nieuwe menukaart

Wij vinden het leuk om u te blijven verrassen. Daarom veranderen we regelmatig onze menukaart. Nu de R weer in de maand is, zijn er weer mosselen. Onze chef-kok Gerard van den Bogert bereidt ze voor u op Spaanse wijze. Zo ontstaat een heerlijk voorgerecht van mosselen met chorizo en tomatensaus. Typisch Italiaans zijn de voortreffelijke malse rundercarpaccio met pestomayo en Parmezaanse kaas en de overheerlijke huisgemaakte Zuppa di Pomodoro.

Bij de hoofdgerechten maken we een uitstapje naar Australië met de Clare Valley Burger, een fikse hamburger van het beste rundvlees dat Australië heeft te bieden. Of probeer eens de Pork Belly, een stukje buikspek dat 48 uur is gegaard. Een ware delicatesse, geserveerd met zoete aardappelenpuree en romanesco. Natuurlijk hebben we ook weer twee vissoorten op de kaart staan: zeebaarsfilet en wilde zalmfilet, vanzelfsprekend met het MSC-keurmerk. Dus niet alleen lekker en gezond, ook nog eens maatschappelijk verantwoord.

Voor slechts 30 euro stelt u zelf uw 3-gangenmenu samen. Een lekker nagerecht mag dan niet ontbreken. Probeer dan eens de Eton Mess, een mix van rabarber, aardbeien en meringue, fris en fruitig. Of ga voor de sinaasappel panna cotta: de befaamde panna cotta, maar dan wel met heerlijke Grand Marnier bereid.

Onze volledige nieuwe menukaart vindt u hier. Eet smakelijk!